Sfaturi Marelbo

#ghete marelbo #ghete colorate #ghete bordo #marelbo

Cu ghetele bordo poti sa iti asortezi usor o multime de tinute

Bordo, culoarea vinului, este o nuanta extrem de senzuala. E perfecta pentru femeile puternice, dar care pastreaza in acelasi timp si o latura romantica. Poate fi culoarea accesoriilor, a imbracamintei, dar la fel de bine poti purta ghete bordo. Sunt usor de asociat cu multe alte culori, astfel ca iti va fi simplu sa creezi tinute interesante.

Daca esti adepta stilului mai putin formal, atunci cu siguranta ca iti vor placea hainele colorate. Si cum vine primavara si toata natura prinde viata, de ce sa nu fii si tu in trend si sa porti ceva cat mai vesel. Ei bine, afla ca una dintre tendintele sezonului este data de culoarea incaltamintei. Astazi iti vom spune cate ceva despre cum poti asocia o pereche de ghete bordo cu hainele pe care le ai in sifonier. Pentru ca da, aceasta nuanta se poarta in 2019 si te va scoate foarte frumos in evidenta. Iar calitatea esentiala a acestei culori este ca e usor de asortat.

Iata cateva dintre culorile care se potrivesc foarte bine cu nuanta bordo a ghetelor:

Galben

Asocierea dintre bordo, care este de fapt un rosu inchis si galben este extrem de fresh. Galbenul deschide, lumineaza, astfel ca in aceasta combinatie vei avea parte de o tinuta foarte animata. Poti purta o camasa galben intens sau pur si simplu doar o esarfa in jurul gatului ori prinsa de manerele gentii. Cat priveste incaltamintea bordo, caci ea este punctul focal al recomandarilor din acest articol, o poti gasi intr-o multime de variante in magazinele producatorului roman Marelbo.

Turcoaz

Pentru un look in voga alege o tinuta care sa cuprinta, pe langa ghetute bordo, o piesa vestimentara turcoaz. Poate fi o bluza petrecuta si o fusta cu imprimeuri turcoaz si bordo pentru a face trecerea subtila de la o nuanta la alta. De asemenea, accesoriile precum colierul sau bratara ori geanta pot fi turcoaz. Important este sa nu exagerezi, pentru ca ce e prea mult strica. Pe site-ul marelbo.com.ro sau in magazinele producatorului ai o varietate de alegere intre stilul sport, casual sau elegant, astfel incat sa poti crea oricare dintre tinutele pe care ti le doresti.

Verde crud

De fapt, combinatia castigatoare este bordo, gri si verde crud. Chiar asta poate fi ordinea, pornind de jos in sus, adica de la ghete la bluza. Alege o pereche de ghete din piele naturala intr-o nuanta bordo sidef. Sunt foarte trendy si te vor face remarcata. De fapt, la Marelbo vei putea gasi o varietate de tipuri de piele: intoarsa (bufo), metalizata (sidef) sau clasica. Asta inseamna ca ai de unde alege.

Oranj

Ca sa realizezi o tinuta in tonuri calde, combina bordo-ul cu oranj. Asocierea este mai degraba potrivita pentru zilele racoroase de toamna sau pentru cele reci, de iarna. Tine-ti picioarele calde cu o pereche de ghete din piele naturala intoarsa, dublate la interior cu blana artificiala.

Viziteaza magazinul online Marelbo sau unul dintre cele 50 de magazine fizice amplasate in cele mai mari orase din tara. Incaltamintea producatorului bucovinean este realizata exclusiv din piele naturala, iar fiecare pereche este verificata individual pentru a se garanta calitatea. Comenzile se pot face si online, iar livrarea este rapida. In cazul in care produsele nu se potrivesc, ele pot fi returnate foare usor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului