Sfaturi Marelbo

#ghete adolescenti #ghete barbati #ghete dama #marelbo

Top 5 modele de ghete preferate de adolescentii de azi

Ce criterii trebuie sa indeplineasca ghetele ca sa fie pe placul adolescentilor din ziua de azi? Ei bine, trebuie sa fie de calitate si sa fie trendy. Adica moderne. Producatorul roman de incaltaminte din piele Marelbo a realizat un top al tipurilor de ghete pe care le prefera tinerii.

 

Scolile nu mai impun uniforme, astfel ca adolescentii sunt astazi liberi sa se imbrace asa cum vor. Parintii cu greu le mai pot face sugestii cu privire la tinutele pe care le adopta si cu atat mai putin le pot impune un anumit stil vestimentar. Adolescentii au devenit pretentiosi inclusiv atunci cand vine vorba despre incaltaminte. Nu mai accepta sa poarte ghete sau pantofi sport de o calitate indoielnica, ci vor incaltaminte din piele, in culori si modele moderne.

Iata cateva dintre ghetele aflate in tendinte printre adolescentii de azi:

Ghete usor inalte

Ghetele cu talpa joasa, usor inalte sunt confortabil de purtat atat pe vreme ploioasa, cat inclusiv pe zapada. Sunt solide, protejeaza impotriva umezelii si mentin o temperatura optima a piciorului. Desi sunt prevazute cu sireturi, fermoarul lateral le face usor de incaltat. Acest gen de ghete poate fi purtat cu jeansi boyfriend, dar si cu o rochie lunga. Cele pe nuanta maro sunt usor de asortat cu tinute cu accente rosii, iar cele de culoare albastru merg de minune cu verde sau galben.

Ghete cu catarama

Tot fetele vor opta pentru ghetele cu talpa inalta tip platforma si cu catarama. Accesoriile metalice sunt in trend si sezonul acesta, astfel ca raman printre preferatele adolescentilor. Talpa cu riduri adanci asigura o buna aderenta chiar si cu solul acoperit de zapada sau gheata. Ghetele au o rascroitura frumoasa deasupra calcaiului, imbracand frumos gamba. Pot fi purtate cu orice tinuta, de la jeansi, la pantaloni office sau fusta.

Ghete sport

Baietii, in schimb, sunt mai inclinati spre incaltamintea sport. Ghetele din piele naturala intoarsa tip bufo sunt foarte apreciate de adolescenti, fiind atractive prin aspectul sport. Sunt calduroase datorita blanitei interioare, astfel incat picioarele sa nu inghete nici atunci cand temperaturile scad mult sub zero grade Celsius. Talpa este usoara si antiaderenta, iar modelul este conceput intr-o combinatie atractiva de culori. Acest gen de ghete este ideal atat pentru fiecare zi de scoala, cat si pentru iesirile din weekend.

Ghete casual

Sunt potrivite pentru o multime de ocazii si sunt usor de asociat cu orice fel de tinuta. Sunt confortabile, iar modelul lor asigura un stil tineresc. Pielea naturala de calitate premium si cusaturile realizate intr-o culoare contrastanta sunt foarte moderne.

Ghete scurte

Ghetele cu aspect casual spre elegant sunt optiunea tinerilor care au o atitudine serioasa, dar care pastreaza inca farmecul varstei lor. Completeaza perfect o tinuta formata din sacou, jeansi si camasa cu accente indigo. Finisajul pielii de tip bufo ofera o nota aparte de rafinament.

Toate aceste ghete, dar si multe alte modele de incaltaminte din piele naturala le regasesti in magazinul online al producatorului roman Marelbo, dar si in cele 50 de magazine din principalele orase din tara. Toate ghetele Marelbo au fost testate pentru a oferi maxim de comfort, astfel ca producatorul garanteaza calitatea acestora.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului