Machiaj & Cosmetica

#make-up #vara #stat #tendinte

Make-up de vara

Vara lui 2010 readuce in centrul atentiei machiajul luminos si distractiv. Trendurile in ceea ce priveste make-up-ul din sezonul cald redeschide cartea de istorie a modei, aducand in prezent momentele de glorie ale anilor `50.

Astfel, pe langa machiajul angelic ce aminteste de zanele din cartile de poveste fantasy, anul acesta stilul vintage sau retro repune in lumina frumusetea, eleganta si rafinamentul machiajului anacronic.

 

Stilul retro

 

Machiajul retro are in centru pastelurile, culoriile vii care aduc buna dispozitie cum ar fi: verde, albastru, mov, portocaliu sau roz. Fie ca sunt electrice sau mai soft, aceste nuante te vor ajuta sa redai frumusetea naturala a tenului si sa simti pur si simplu ca look-ul tau a luat o gura de aer proaspat. Astfel, nu te sfii sa combini farduri de ochi in aceste nuante pentru un aspect mai funky. Ai grija insa sa te pastrezi in culori precum maro sau negru in ceea ce priveste mascara, daca vrei sa capeti un aspect mai classy si sa folosesti pentru obraji un blush discret precum rozul sau piersica. Pentru a completa imaginea aplica un lipstick intr-o nuanta nude sau lip gloss.www.style.com

 

Stilul vintage

 

Un alt truc pentru a-ti pune in evidenta frumusetea, in ceea ce priveste make-up-ul, este stilul vintage. Acest tip de machiaj pune accent pe ochi si buze. SI pana la urma care sunt atuurilecele mai seducatoare la o femeie daca nu acestea?

Astfel, aplica pe pleoape un strat de fard in culoarea lavandei, de exemplu, si opteaza pentru un ruj de buze intr-un rosu aprins. Foloseste mascara pentru a-ti contura genele si pentru a capata o privire patrunzatoare si pune putin blush rozaliu in obraji.  Caldura si luminiozitatea fardului de ochi va contrabalansa original cu aspectul sangeriu al buzelor, creand astfel un look perfect stylish.www.style.com

 

Machiajul nude inca in tendinte

 

Orice stil de machiaj ai adopta, nu trebuie sa uiti ca fondul este totul. Mai ales in ceea ce priveste make-up-ul nude care se bazeaza pe asa ceva. De fapt aici totul sta in fond de ten si in crearea acelui aspect usor umed al tenului perfect translucid. Pentru asta trebuie sa folosesti produse cosmetice cu textura cremoasa, fond de ten translucid,pudra din aceeasi gama si un baton corector intr-o nuanta mai deschisa decat cea a tenului tau pentru a acoperi imperfectiunile. Pentru ochii utilizeaza farduri in nuante de bronz, iar buzele creioneaza-le cu ajutorul unui gloss de un roz pal.

www.gosee.de

 

Stilul Lolita

 

Machiajul angelic sau stil Lolita este si el unul dintre preferatele specialistilor in make-up. Ideea de baza a acestui machiaj este naturaletea, crearea acelui aspect diafan cu ochii visatori, buzele carnoase si pometii stralucitori. Astfel, foloseste pentru ochi fard de pleoape in culori calde precum roz, bleu sau culoarea piersicii. Adauga stralucire obrajilor tai aplicand un blush intr-o nuanta rozalie si creioneaza-ti buzele cu un rosu-pruna sau roz- cenusa .www.elle.com
 

Foto : www.makeupstyleideas.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare