Machiaj & Cosmetica

#machiaj #ruj #mascara #blush #stil #make-up #marilyn monroe #christina aguilera

Cum sa te machiezi in stilul Christinei Aguilera

Christina Aguilera a trecut de la adolescenta rebela la diva absoluta a zilelor noastre. Infatisand o Marilyn Monroe ceva mai moderna, Christina afiseaza lookul pe care orice femeie ar trebui sa il incerce macar o data in viata. machiaj ca cel al Christinei Aguilera.


Pasul 1. Aplica fond de ten din abundenta

Cheia unui machiaj impecabil este tenul ca de portelan. Christina Aguilera afiseaza o fata impecabila si stie cel mai bine cum sa se foloseasca de produsele de machiaj pentru a obtine un look de efect.

Ai nevoie de un fond de ten cu grad de acoperire mare, matifiant. Alege un produs de calitate, pentru ca nu ai nevoie de exces inutil. Aplica incepand de la nas spre exteriorul fetei. Definitiveaza aceasta etapa folosind si o pudra solida, matifianta.

Cantareata este vestita, de asemenea, pentru ovalul perfect al fetei. Daca nu beneficiezi de un asemenea contur, poti ajusta imperfectiunile tot cu ajutorul machiajului. Citeste mai multe in articolul Cum sa obtii un contur perfect al fetei.

Pasul 2. Pleoape seducator conturate

Ochii trebuie sa farmece persoana care te priveste. De asemenea, privirea constituie elementul dramatic al acestui machiaj. Poti opta pentru doua variante. Fie alegi sa iti subliniezi ochii doar cu ajutorul tusului, fie te joci putin si cu nuantele de fard de pleoape .

Christina este recunoscuta pentru firea sa indrazneata, lucru care se reflecta si in machiaj. In primul rand, trece usor varful tusului ca si cum ai vrea sa stergi pleoapa cu acesta. Aplica rimel din abundenta, un rimel pentru volum si, daca vrei si mai mult, atunci opteaza pentru gene false .

Daca doresti sa mergi pana la capat cu accentuarea ochilor, atunci creeaza un machiaj smokey eyes. Mentine insa o varianta subtila a acestuia, pentru ca altfel risti sa obtii un machiaj mult prea incarcat din punct de vedere estetic. Cateva nuante de gri, usor sterse cu varful degetului, sunt suficiente. De asemenea, daca vrei sa semeni foarte mult cu Christina, aplica-ti o pereche de lentile de contact de un albastru deschis.

Pasul 3. Buze rosii ca focul

Elementul care incheie acest machiaj il reprezinta buzele. Contureaza-ti buzele cu creion, apoi umple-le cu rujul preferat. Foloseste nuante mate sau, pentru un efect mai glamorous, opteaza pentru un gloss transparent.

Pentru ca buzele tale sa iasa din obisnuit, aplica pe buze un strop de gloss cu particule de culoarea bronzului. Incearca sa gasesti nuanta de rosu care se potriveste pielii tale. Pentru a profita la maxim de avantajele rujului rosu, citeste articolul Rujul rosu - instructiuni de folosire.

Pasul 4. Un chip stralucitor

Definitiveaza-ti chipul impecabil aplicand un strop de pudra bronzanta pe frunte, nas si obraji. Efectul trebuie sa fie unul subtil, asa ca utilizeaza o pensula destul de mare pentru a distribui in mod egal pudra bronzanta pe zonele alese. La sfarsit, foloseste blush pe pometi, intr-o nuanta de roz, cat mai apropiata de culoarea naturala a obrajilor tai, atunci cand rosesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare