Machiaj & Cosmetica

#bust #plaja #sani fermi #tratamente sani #masti sani

Vrei un bust apetisant la plaja? 4 masti simple pentru sani fermi in cel mai scurt timp

Ti-ai pregatit intens pielea pentru plaja, dar te uiti in oglinda si constati ca sanii tai nu mai sunt ce au fost odata: sunt lasati, au aspect imbatranit si te gandesti serios sa iti cumperi un costum care sa ii acopere in intregime. Nu este nevoie sa ii ascunzi in costumul de baie. Exista cateva masti naturiste simple si la indemana oricui, care redau rapid fermitatea si frumusetea sanilor, pentru a avea cel mai apetisant bust de pe plaja!

1. Masca pentru elasticitatea pielii

Inainte de a te gandi sa apelezi la bisturiu pentru lifting, apeleaza la natura pentru obtinerea bustului dorit. Primul pas: redarea elasticitatii pielii, cu ajutorul unei masti naturiste pe cat de simple, pe atat de eficiente: iaurt amestecat cu ou si ulei cu vitamina E. Maseaza-ti bustul cu aceasta masca, apoi las-o sa actioneze de seara pana dimineata.

2. Masca pentru intarirea sanilor

Stiai ca marul poate face minuni pentru sanii moi si lasati? Pune putin lapte la fiert, adauga doua mere taiate cubulete in el si lasa-le sa fiarba pana se inmoaie si se transforma intr-o pasta. Lasa amestecul sa se raceasca, apoi aplica masca obtinuta pe sani, prin masaj bland. Lasa masca sa actioneze 15 minute si apoi clateste.

3. Masca regeneratoare pentru combaterea vergeturilor

Aspectul de piele imbatranita este accentuat, printre altele, si de vergeturile ramase in urma unei slabiri spectaculoase sau dupa nasterea unui copil. Pentru ca pielea sa-si revina la forma initiala si sa fie elastica si stralucitoate, este nevoie de un tratament rapid de regenerare celulara, hidratare si emoliere a acesteia. Amesteca doua galbenusuri de ou cu doua linguri de ulei de masline si cinci picaturi de ulei cu vitamina A si aplica masca, prin masaj, pe toata suprafata bustului. Las-o sa actioneze 20 de minute, apoi clateste usor, cu apa calduta.

4. Masca hidratanta si hranitoare pentru fermitate

Pentru ca bustul sa redevina punctul forte al corpului tau si sa atraga priviri pe plaja trebuie sa fie sanatos si stralucitor. Fermitatea bustului este data de o piele sanatoasa, elastica si hidratata, pe care o poti obtine din amestecarea a doua linguri de smantana cu doua de ulei de masline, una de miere si cateva picaturi de vitamina A. Aplica masca pe bust, las-o sa actioneze 30 de minute si apoi clateste. Repeta ritualul zilnic sau o data la doua zile si vei redobandi rapid bustul apetisant de odinioara.

Sursa foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare