Machiaj & Cosmetica

#truse de machiaj #stil de machiaj #cosmetice #machiaj #machiaj retro #machiaj pin-up

Vrei sa arati ca o diva? Alege machiajul Pin-up!

Vrei sa arati precum o diva din anii '50? Iti place stilul lui Bette Davis sau al lui Marilyn Monroe? Ei, bine, afla ca nu doar coafurile marilor actrite din acea epoca se poarta acum, ci si machiajul.

Cunoscut si ca stilul Pin-up, acesta a fost adoptat mai nou si de vedete de la noi precum Loredana sau Corina Bud. Machiajul Pin-up este foarte sexy, el punand accent atat pe ochi, cat si pe buze. Asadar, daca vrei sa faci senzatie la un eveniment special si sa nu ramai neobservata, atunci aceasta este alegerea perfecta.

Pentru a obtine un astfel de look ai nevoie in primul rand de eyeliner negru, un fard maro, rimel si ruj rosu, dar si de produsele de baza ale machiajului de genul fond de ten, pudra si blush.

Cum sa te machiezi retro!

Sursa foto: meym.com

Aplica mai intai baza machiajului, apoi fondul de ten. Intensifica nuanta sprancenelor cu ajutorul unui creion special si ilumineaza bine pleoapele si colturile ochilor pentru a putea obtine apoi un contrast cat mai puternic. Contureaza linia genelor inferioare cu un fard maro inchis.

Trebuie sa stii ca de felul in care iti conturezi pleoapa superioara depinde intreg succesul acestui gen de machiaj. Exista mai multe variante in care se poate trasa tusul, in functie de cat de dramatic vrei sa fie look-ul.

Inainte sa aplici tusul, poti aplica putin fard negru estompat, pentru a da rezistenta machiajului.

Traseaza cu tus linia genelor de pe pleoapa mobila. Tine cont ca ochii par mai aplatizati daca grosimea liniei este mai mare si, cu cat lungimea coditei este mai mare, cu atat ochii par mai migdalati. Linia trebuie sa fie ascendenta si nicidecum curbata.

Sursa foto: wizaz-makijaz.blogspot.com

Aplica rimelul pentru a intensifica si mai mult privirea. Pentru ca acest machiaj sa arate cat mai bine, ai avea nevoie si de gene false.

Cu un fard de obraz auriu-roze accentueaza-ti bine pometii. Nu uita de ruj, care trebuie sa fie neaparat rosu intens, asa cum purtau divele anilor '50. In cazul in care vrei sa il porti pe timp de zi, la serviciu, spre exemplu, atunci inlocuieste tusul cu un creion negru si, in locul rujului rosu foloseste un gloss nude.

Iata un tutorial de unde poti vedea cum se realizeaza in detaliu machiajul Pin-up:

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare