Machiaj & Cosmetica

#tratamente vin #tratametne #masti faciale #tratamente infrumusetare #infrumusetare #vin

Vinul rosu, un tratament corporal de exceptie. 5 beneficii uimitoare pentru piele

Putina lume stie ca vinul rosu poate fi utilizat ca tratament de infrumusetare, avand numeroase proprietati estetice asupra parului sau pielii. Stiai ca poti folosi vinul ca blush natural pentru obraji? Tot ce trebuie sa faci este sa te masezi usor pe pometi cu vin si vei obtine un efect rapid de imbujorare naturala! Descopera ce minuni poate face licoarea lui Bachus pentru pielea ta, in sezonul rece!

1. Are efect antiaging

Vinul rosu este un puternic tratament antiaging pentru piele. Proprietatile antiimbatranire sunt datorate numerosilor antioxidanti care inlatura rapid efectele stresului si ale radicalilor liberi pe piele - resveratrol, flavonoide, polifenoli. Adaugat in masti corporale, alaturi de alte ingrediente cu rol antiaging, vinul rosu face minuni pentru sanatatea si aspectul pielii tale.

2. Exfoliaza pielea

Vinul rosu poate fi utilizat si pe post de scrub sau exfoliant natural, ajutand la indepartarea celulelor moarte si la redarea stralucirii pielii. Vinul rosu face minuni pentru piele atunci cand este adaugat in masti care contin struguri pasati si miere.

3. Previne formarea ridurilor

Ridurile sunt unele dintre cele mai "nemiloase" semne ale imbatranirii. Exista insa numeroase ingrediente naturale, care, adaugate in masti si tratamente corporale pot impiedica formarea acestora pe chipul tau. Vinul rosu este unul dintre ele. Antioxidantii cu rol antiaging ajuta la refacerea colagenului si fibrelor elastice, netezind pielea si oferindu-i mereu un aspect ferm si sanatos.

4. Trateaza acneea

Ai putea crede ca fiind o bautura alcoolica, vinul inrautateste afectiunile pielii, asa cum este si acneea. In realitate insa, folosit in masti si creme, vinul lupta impotriva semnelor inestetice ale acneei. Are efect antiseptic. Curata tenul in profunzime, iar proprietatile antiinflamatoare calmeaza roseata si iritatia pielii.

5. Are efect detoxifiant

Vinul rosu patrunde in profunzimea pielii, stimuleaza circulatia sangelui si ajuta la eliminarea toxinelor, redand rapid stralucirea si aspectul luminos al pielii.

Atentie! Utilizeaza cu prudenta vinul in tratamentele corporale pe care le folosesti in rutina saptamanala de infrumusetare! In cazul in care suferi de eczeme sau ai o piele foarte sensibila, s-ar putea ca alcoolul si aciditatea sa aiba efecte secundare nocive, de aceea, trebuie folosit cu prudenta de persoanele care sufera de boli ale pielii!

Sursa foto: megatorrents.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului