Machiaj & Cosmetica

#manichiura curcubeu #modele unghii #manichiura

Unghiile curcubeu, manichiura iubita de vedete

 

Vrei sa fii trendy sezonul acesta? Trebuie sa incepi cu manichiura. Unghiile cu efect de curcubeu sunt in prim-plan vara aceasta. Le-ai vazut deja la Kylie Jenner, dar exista mai multe modalitati de a crea o manichiura originala in culorile curcubeului.

A sosit momentul sa te gandesti si la manichiura pe care o vei afisa de azi incolo atunci cand iesi in oras sau, de ce nu, cand pleci in concediu la mare. Daca inca nu stii ce sa alegi, tendintele acestui sezon iti vin in ajutor. Asadar, daca vrei sa fii la moda, alege unghiile curcubeu. Sunt originale si foarte colorate. Indiferent daca iti colorezi fiecare unghie cu cate o nuanta sau folosesti degrade-ul, tot ce conteaza este sa dai frau liber creativitatii si sa te bucuri de nuantele vesele.

Dupa cum spuneam, o vedeta a lansat moda unghiilor curcubeu. Kylie Jenner, considerata un simbol actual al frumusetii și al stilului, a dat tonul din punct de vedere al manichiurii și, cu o singura postare pe social media, a reușit sa impuna noua moda de vara. Ea s-a inspirat din manichiura frantuzeasca, dar a preferat nuantele fluorescente in schimbul clasicului alb. Rezultatul? O manichiura proaspata, impecabila.

Cum se face manichiura curcubeu

Daca stii ce iti doresti cu adevarat, nu este foarte greu de obtinut. Cel mai simplu este sa alegi cate o nuanta diferita pentru fiecare unghie. Opteaza pentru culori fluorescente și luminoase. Poti opta si pentru o manichiura frantuzeasca precum cea aleasa de Jenner, insa in acest caz importanta este diversificarea nuantelor de la un deget la altul.

Cea mai originala varianta este cea in degrade.  Este mai dificil de realizat, insa daca rezultatul este spectaculos. Creeaza o baza omogena, eventual transparenta sau alb laptoasa, apoi aplica nuantele colorate pe un buretel. Tapeteaza cu acesta unghia, asa incat oja sa se imprime pe aceasta. Cat ai clipi vei avea unghii frumos pictate intru-un degrade delicat. Foloseste un lac incolor pentru a da stralucire unghiilor.

Foto: donna.fanpage.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare