Machiaj & Cosmetica

#coafat par # Rowenta Multistyler #rowenta

Un look diferit in fiecare zi cu Rowenta Multistyler

O femeie cocheta va evita sa poarte aceeasi rochie de doua ori intr-o saptamana, insa putine sunt acelea care opteaza si pentru un alt hairstyle. Rowenta for Elite Model Look Multistyler sparge monotonia coafurilor identice si propune stiluri diferite pentru fiecare zi a saptamanii.

 

Bucle texturate, coafuri funky sau par perfect intins? Creat pentru a completa gama dedicata Elite Model Look, Rowenta Multistyler CF4132 include 14 accesorii, cu ajutorul carora parul poate fi coafat cu usurinta in sapte stiluri diferite, pentru rezultate ca la coafor.

Rowenta Multistyler iti pune la dispozitie trei ondulatoare cu diametru diferit, o spirala, o perie circulara pentru stilizarea bretonului si finisarea coafurii, precum si o placa 2 in 1 cu ajutorul careia poti indrepta sau crepona parul. La acestea se adauga patru clesti ce te vor ajuta in timpul sesiunilor de coafat, doua agrafe de par elegante, din linia Elite, si o gentuta practica pentru depozitare si transport.

Placile de coafat sunt intersanjabile, avand un sistem inteligent pentru schimbare facila si fara risc de arsuri, in timp ce invelisul ceramic dispus pe toate elementele incalzite protejeaza firul de par si ii confera stralucire.

Gama de produse dedicate Rowenta for Elite Model Look combina stilurile si tendintele din cadrul prezentarilor de moda cu designul practic si inteligent. Produsele de ingrijire personala Rowenta for Elite Model Look vin cu tehnologii de ultima ora ce protejeaza firul de par si ajuta la conturarea celor mai sofisticate coafuri, intr-o diversitate de stiluri. Gama propune produse must have pentru a-ti mentine stilul, de la placi de indreptat parul, perii rotative, ondulatoare, la uscatoare de par si epilatoare.

Rowenta sustine concursul Elite Model Look, pentru al treilea an consecutiv, in calitate de Sponsor Oficial in Romania, oferind tinerelor talente increderea de a face primii pasi intr-o cariera pe catwalk. in acest moment, cei care doresc sa participe la concurs se pot inregistra la castingul online, pe www.elitemodellookromania.com.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare