Machiaj & Cosmetica

#ulei de argan #tratament antiacnee #estompare cicatrice #combatere riduri

Uleiul de argan - cum te ajuta sa-ti pregatesti rapid pielea pentru plaja

Uleiul de argan este un cocktail de nutrienti si substante active care actioneaza rapid in remedierea unora dintre cele mai inestetice probleme ale corpului. Daca  te uiti in oglinda si constati ca pielea ta are nevoie de un tratament urgent de reintinerire, stralucire si hidratare pentru a fi o aparitie de senzatie la plaja, noi te invatam cum sa incluzi uleiul de argan in ritualul tau de infrumusetare zilnic, pentru a obtine cele mai rapide rezultate!


Trateaza acneea si reda stralucire tenului

Uleiul de argan poate inlocui cu succes crema de fata in orice anotimp, intrucat se absoarbe repede in piele si regleaza secretia de sebum, oferindu-ti un ten stralucitor si hidratat in fiecare zi. Insa nu este singurul beneficiu pentru ten al acestui ulei pretios: potrivit specialistilor, poate fi folosit cu succes si in tratarea acneei. Aplica-l in fiecare seara, pe tenul curat si maseaza-ti pielea cu el timp de cateva minute. Rezultatele se vor vedea dupa prima saptamana de utilizare!

Indeparteaza petele sau cicatricele de pe fata si corp

Uleiul de argan are si puteri vindecatoare, fiind un tratament naturist exceptional pentru tratarea afectiunilor inestetice ale pielii.  Daca ai fata sau pielea brazdata de cicatrice ramase de la acnee,  boli ale copilariei sau diverse leziuni, aplica zilnic ulei de argan pe zonele cu probleme. Nu doar ca are puterea de a repara tesuturile afectate, dar reuseste sa depigmenteze petele si sa redea uniformitatea pielii.

Trateaza pielea uscata si descuamata

Pielea ta pare uscata tot timpul si si-a pierdut stralucirea? Avand in vedere ca intram in sezonul estival si ca soarele tinde sa o usuce si mai mult, este important sa apelezi la produse cu puternice efecte emoliente si hidratante care sa-i redea stralucirea si supletea si sa o protejeze de efectele nocive ale radiatiilor. Uleiul de argan este remediul naturist perfect, dar si ieftin, la care poti apela tot sezonul de vara pentru a-ti mentine pielea sanatoasa si hidratata. Aplica-l seara si dimineata pe pielea curata, prin masaj bland sau introdu-l in masti corporale hranitoare si hidratante, alaturi de miere, iaurt, cafea sau oua.

Previne imbatranirea prematura a pielii si combate ridurile

Varsta incepe sa isi dea arama pe fata si sa te dea de gol de fiecare data cand esti la plaja? Lupta impotriva trecerii timpului si reda tineretea pielii tale cu ajutorul uleiului de argan. Datorita continutului bogat de vitamina E, antioxidanti si grasimi esentiale, uleiul de argan actioneaza rapid  si revitalizeaza functiile celulare ale pielii, dar ii reda si elasticitatea de care are nevoie pentru a tine la distanta ridurile, vergeturile si celulita  de corpul tau, toate acele semne neplacute care-ti tradeaza varsta.

Sursa foto:  Mycash.ua

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare