Machiaj & Cosmetica

#colagen #aloe vera #ulei de cocos

Ulei de nunca de cocos si aloe vera pentru a face colagen natural

Aparitia ridurilor si a altor semne de imbatranire poate deveni cel mai mare cosmar al oricarei femei. Pentru a contribui la disparitia sau amanarea aparitiei ridurilor si pentru a obtine un ten radiant, tanar si frumos, poti prepara ulei de nuca de cocos cu aloe pentru a obtine colagen natural.

Ridurile nu au o data la care apar. Te poti trezi cu riduri si la 25 de ani sau mai tarziu. Dar trebuie sa fii pregatita pentru acest moment. Si ce este mai bun decat colagenul natural pentru a contracara semnele imbatranirii?

Cum se produce colagenul natural

Desi colagenul este o proteina produsa in mod natural de organism, vine un moment in care productia sa scade si atunci incepe sa apara ridurile.

Potrivit Universitatii din Canada, colagenul favorizeaza celulele dermice si ajuta la prevenirea si eliminarea ridurilor, combate acneea, hidrateaza pielea, accelereaza procesul de vindecare, tonifica pielea, printre multe alte beneficii.

Ingrediente

  • 1 frunza de aloe vera sau gel de aloe
  • ulei de cocos.

Mod de preparare

Intr-un recipient, toarna uleiul de nuca de cocos si adauga aloe vera in cantitati egale, si amesteca-le  impreuna pana obtii o pasta omogena si neteda. Apoi, aplica masca pe fata curata si uscata si las-o sa actioneze 30 de minute, apoi indeparteaza cu multa apa.

Repeta aceasta rutina o data la trei zile si vei vedea ca intr-un timp scurt vei obtine rezultate si vei avea o piele mai frumoasa, mai fina, mai tanara si radianta. Si cel mai important, iti vei lua ramas bun de la riduri.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului