Machiaj & Cosmetica

#piele #relaxare #ulei lavanda

Ulei de lavanda pentru a te relaxa si a avea pielea perfecta

Unul dintre uleiurile preferate de toata lumea este, fara indoiala, cel de lavanda. Datorita proprietatilor sale minunate este capabil sa ne ofere nutrientii necesari pentru a mentine pielea tanara mai mult timp.

Cum functioneaza uleiul de lavanda pentru a te relaxa si a avea pielea perfecta.

Acest ulei puternic de lavanda este ideal pentru a fi aplicat noaptea sau cand ai avut o zi dificila si stresanta, pentru ca prin mirosul simplu si contactul cu pielea, te vei calma, ceea ce te va ajuta sa te odihnesti fara griji.

Pe langa faptul ca te calmeaza, te relaxeaza si te scapa de stres, uleiul de lavanda iti ofera nutrientii ideali pentru a contracara semnele imbatranirii si pentru a-ti mentine pielea neteda si tanara mai mult timp.

Si, acest ulei esential este bogat in antioxidanti si proprietati antimicrobiene si antibacteriene, care iti vor mentine pielea lipsita de toxine, prevenind alte probleme dermatologice, cum ar fi acneea.

Cum se foloseste uleiul de lavanda

Pentru a te bucura de beneficiile sale minunate, trebuie doar sa amesteci cateva picaturi de ulei de lavanda cu ulei de migdale, sa aplici pe fata curata si uscata si sa o lasi sa se odihneasca timp de 20 pana la 30 de minute, pana cand pielea ta absoarbe amestecul. Nu este nevoie sa clatesti fata.

Repeta aceasta rutina de cel putin 3 ori pe saptamana si vei vedea ca pielea ta devine din ce in ce mai neteda, hidratata si proaspata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului