Machiaj & Cosmetica

#ruj #machiaj #sprancene #obraji #trucuri machiaj #iluminator

Trucuri simple de machiaj pentru un chip mai tanar

Machiajul are un rol bine definit, insa, uneori, din dorinta de a-i testa limitele, poti comite greseli care nu fac altceva decat sa-ti adauge cativa ani la varsta reala din buletin. Tocmai de aceea, trebuie sa intelegi faptul ca machiajul exagerat nu te infrumuseteaza, ci iti ascunde trasaturile frumoase ale fetei. Vrei sa ai un ten intinerit si sa arati impecabil? Atunci tine minte cateva sfaturi simple de machiaj.


Curbeaza-ti genele

Daca ai gene curbate de la Mama Natura, esti o noroasa, pentru ca genele frumos arcuite au tendinta de a crea iluzia unui ochi mai mare si mai tanar. Dupa curbarea genelor, aplica o mascara pentru alungire, curbare sau volum, in functie de efectul pe care vrei sa il obtii.


Aplica anticearcan

Potrivit makeup artistilor, multe femei ignora total anticearcanul, desi acest produs acopera cearcanele si diminueaza aspectul ridurilor fine, redand ochilor si tenului luminozitatea optima pentru un efect intinerit. Prin urmare, foloseste un incredere un anticearcan cu doua nuante mai deschis decat fondul de ten si estompeaza-l bine cu un buretel sau cu varfurile degetelor.


Penseaza-ti corect sprancenele

Sprancenele te pot intineri, daca stii cum sa le pensezi corect. Mai exact, este bine sa le oferi o forma naturala si sa nu le subtiezi prea mult, intrucat sprancenele prea subtiri creeaza impresia unui chip mai in varsta. Daca ai spatii goala printre sprancene, foloseste un creion special pentru a le oferi un contur perfect.


Foloseste iluminator

Iluminatorul sau highlighterul are rolul de a capta lumina naturala si de a-ti intineri si improaspata chipul. Cu o pensula stufoasa, aplica fardul iluminator deasupra pometilor si sub arcada ochiului.


Imbujoreaza-ti obrajii

Blush-ul in nuante rozalii creeaza iluzia unui ten intinerit si fresh, astfel ca il poti folosi cu incredere de fiecare data cand te machiezi.


Foloseste rujul potrivit

Daca vrei sa ai un chip intinerit, alege un ruj potrivit culorii pielii. Daca ai un ten de portelan, cele mai potrivite rujuri pentru tine sunt cele in nuante pastelate de roz sau bej. Daca tenul tau are un subton rozaliu, poti folosi cu incredere un ruj rosu deschis sau tangerine, iar daca tenul tau are o nuanta medie sau inchisa, poti folosi un ruj intr-o nuanta de roz magenta sau rosu burgundy.

Sursa foto: youqueen.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare