Machiaj & Cosmetica

#impachetari #tratamente corporale #pudra de cacao

Tratamente corporale: impachetari cu pudra de cacao, pentru o piele catifelata si sanatoasa

Pudra de cacao este un produs natural de exceptie, care face minuni atat pentru frumusetea pielii, cat si pentru sanatatea ta in ansamblu. Obtinuta din semintele arborelui de cacao, pudra iti furnizeaza o cantitate impresionanta de substante antioxidante, care iti protejeaza pielea de factorii externi, dar mai ales de radicalii liberi.


Beneficiile pudrei de cacao pentru piele

Uneori, tindem sa acordam o atentie mai mare pielii tenului si sa ignoram nevoile si strigatele de ajutor ale epidermei sufocate de haine si de materiale nepotrivite. Un simplu gel de dus hidratant, completat de o lotiune hidratanta nu te va ajuta prea mult sa ai o piele luminoasa, catifelata, sanatoasa, dar aici poate interveni pudra de cacao.

Pe langa substantele antioxidante pe care le contine, pudra de cacao mai are in compozitie si calciu, potasiu si zinc. Celelalte doua substante cu puteri magice din pudra de cacao sunt cafeina si teobromina. Impreuna, aceste doua substante actioneaza asupra depozitelor adipoase, stimuleaza circulatia sangelui, contribuie la regenerarea celulelor pielii si previn imbatranirea prematura a epidermei.


Impachetari cu pudra de cacao pentru o piele catifelata si sanatoasa

Daca vrei sa ai o piele catifelata si sanatoasa, poti apela la unul dintre cele mai simple si mai eficiente tratamente corporale: impachetarile cu pudra de cacao. Pentru aceste tratamente corporale este indicat sa folosesti o pudra cat mai pura, neindulcita. Impachetarile se pot realiza de 2 ori pe saptamana.


Ingrediente impachetari cu pudra de cacao

  • 125 g pudra de cacao
  • 4 linguri de miere
  • 5 linguri ulei de masline (sau ulei de migdale)
  • 1 lingura iaurt gras


Combina ingredientele si aplica acest tratament corporal pe pielea umeda, in special pe coapse, solduri, abdomen si brate. Foloseste o folie de plastic pentru a realiza impachetarea si lasa tratamentul sa actioneze aproximativ 30 de minute, dupa care clateste-ti pielea cu apa calduta.

Daca pudra de cacao ajuta pielea sa fie catifelata si intinerita, mierea si uleiul de masline o ajuta sa fie hranita in profunzime si sa aiba un aspect sanatos.

Sursa foto: cafezupas.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare