Machiaj & Cosmetica

#unghii #cosmetica #beauty #stil #2010 #tendinte #oja #ingrjire #manichiura

Tendinte in manichiura in 2010

manichiura si stil.

Anul acesta se pune foarte mult accentul pe manichiura naturala, s-a renuntat la unghiile lungi si toata atentia s-a indreptat catre manichiura french care se pare ca nu se va demoda prea curand.


manichiura frantuzeasca


Manichiura in stilul frantuzesc este o varianta accesibila oricui, foarte comoda avand in vedere ca nu necesita neaparat vizita la un salon de frumuseste . Acest tip de manichiura este recomandat femeilor ocupate, de afaceri, care nu au timp de mers la specialist. Pe piata exista deja truse care contin ustensilele necesare: oja, lac incolor si benzi adezive. De asemenea, oferta de culori este variata de la roz, turcoaz, bej la clasicul alb.

Manichiura frantuzeasca poate fi foarte usor indepartata cu ajutorul dizolvantului, este eleganta si casual. In acelasi timp este accesibila atat unui eveniment mai sofisticat cat si unei zile de serviciu obisnuite.


Nu se mai poarta unghiile lungi


Anul 2010 vine si cu o nota de aer proaspat, optandu-se pentru unghiile naturale cu o lungime medie. Este indicat ca lungimea unghiilor sa nu depaseasca cu mult varful degetelui.

Culoarea se alege in functie de dimensiunea unghiilor. Pentru cele scurte de exemplu, se poate aplica si un lac inchis la culoare.

Tonurile reci sunt in tendinte in 2010. Printre acestea se numara indigo, gri, negru, albastru marin. Tonurile calde isi pastreaza insa si ele locul in top. Optand pentru rosu, roz sau bej, cu siguranta nu vei da gres.

Daca ai o slabiciune pentru unghiile lungi, ai grija sa alegi o culoare deschisa de lac.  


Spune "Nu" unghiilor false


De evitat in anul 2010 sunt unghiile false. Aceasta tendinta, adoptata de cat mai multe femei in ultimul timp, nu este una buna pentru unghiile naturale.

Pentru aplicarea unghiilor false este necesar ca unghia naturala sa fie foarte bine pilita in prealabil. Aceasta operatiune insa nu face decat sa o subtieze pe aceasta si sa o lase fragila. Mai mult de atat, cu cat unghia este mai pilita cu atat este mai neprotejata impotriva substantelor chimice din unghia falsa sau din adezivii speciali care patrund in tesut si o distrug.


Ce produse folosim?

 

De actualitate in acest an sunt unghiile ingrijite fara aspect de ingalbenire. Pentru a nu crea acest efect trebuie evitate pe cat posibil ojele sidefate. Intrebuintate constant, acestea ingalbanesc unghiile. Trebuie acordata o atentie speciala produselor folosite si daca unghia incepe sa capate un aspect ingelbenit, nesanatos, trebuie tratata cu o crema hranitoare cu parafina sau cu ulei de masline.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare