Machiaj & Cosmetica

#machiaj #revelion

Straluceste in noapte de Revelion, machiaza-te cu stil!

Machiajul este un element foarte important pentru completarea tinutei tale pentru petrecerea de Revelion . Afla cum poti realiza un deosebit care sa atraga privirea tuturor asupra ta in noapte de Revelion.

Deoarece Revelionul este o ocazie speciala, regulile demachiajse schimba. Culorile mai puternice si fardurile sclipitoare te pot ajuta sa obtii un elegant dar si sofisticat pentru petrecerea de Revelion.

Machiajul de seara trebuie asortat desigur cu tinuta aleasa de tine. Daca ai o rochie care iti pune in valoare atu-urile si atrage imediat privirea, poti completa look -ul acordand mai multa atentie ochilor.

Desi machiaj mai complex, de seara, potrivit pentru Sarbatori.

Daca nu te-ai hotarat inca asupra look-ului cel mai potrivit pentru tine, incearca unul dintre cele trei stiluri de machiaj de mai jos si alege in functie de tonul general al tinutei tale.

Primul stil de machiaj prezentat se concentreaza asupra stralucirii ochilor. Fardul de ochi cu sclipici poate fi aplicat si sub pleoape, insa daca planuiesti sa faci poze in noaptea de Revelion, acest look ar putea aparea mai putin reusit din cauza blitului aparatului foto.

 

Daca preferi un look mai dramatic, poti incerca acest machiaj bazat pe violet, perfect pentru o seara speciala. Poti folosi pentru a obtine un look cu adevarat extravagant sau poti alege mascara potrivita, care sa iti puna perfect in valoare genele.

 

Daca look-ul smokey eyes ti se pare prea monoton pentru seara de Revelion, il poti adopta combinand fardul de ochi negru si gri cu o alta culoare. Combinatia de roz cu negru iti poate oferi un look special, care sa te faca sa stralucesti in noaptea dintre ani.

Alege stilul potrivit de machiaj pentru tine si te vei simti frumoasa si apreciata la miezul noptii, cand vei ciocni un pahar de sampanie alaturi de cei dragi. Cu rochia potrivita, cu coafura perfecta si cu accesoriile alese cu atentie, vei fi cu siguranta vedeta serii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare