Machiaj & Cosmetica

#machiaj smokey eyes #smokey eyes # instructiuni machiaj #sfaturi machiaj #machiaj

Smokey Eyes? Cum sa obtii machiajul perfect la tine acasa! Instructiuni pas cu pas

Smokey Eyes este un machiaj elegant si misterios care reuseste sa puna in valoare orice tip de coafura sau tinuta alegi atunci cand mergi la un eveniment. Realizarea acestuia nu este un proces dificil, fiind nevoie doar de putina indemanare si atentie.

Nu este nevoie sa mergi la salon, ci poti obtine un machiaj perfect chiar la tine acasa. Realizeaza si tu un machiaj Smokey Eyes urmand pas cu pas instructiunile de mai jos.

1. Aplica primer

Nimic nu poate distruge mai tare un make-up decat rezistenta slaba a produselor folosite, in special a fardurilor de ochi. Pentru a te asigura ca nu vei intampina aceasta problema, foloseste un primer pe care sa il aplici atat pe pleoape, cat si sub ochi.

2. Foloseste anticearcan

Cearcanele de sub ochi pot diminua din senzualitatea unui machiaj Smokey Eyes si trebuie sa le reduci pe cat posibil. Pentru a neutraliza acele umbre inestetice, aplica anticearcan cremos pe zona de sub ochi, folosind degetul inelar.

Recomandarea este sa folosesti un anticearcan cremos, si nu unul lichid, deoarece cel dintai are o consistenta mai densa si nu va accentua micile pliuri de sub ochi.

3. Pudreaza zona de sub ochi

Iata un secret al make-up artistilor profesionisti: dupa ce intinzi anticearcanul sub ochi, foloseste o pensula pufoasa si aplica un strat subtire de pudra translucida. Pudra are rolul de a mentine eventualele particule care vor cadea pe masura ce vei aplica fardul de ochi. Apoi, dupa ce termini de folosit fardul, ia o pensula curata sau o discheta si indeparteaza usor pudra.

4. Creeaza o umbra intunecata

Alege o nuanta intunecata din paleta ta si aplic-o incepand de la linia genelor si pana spre pliul ochiului. In continuare, ia o pensula mica si unghiulara si creeaza usor o umbra de-a lungul liniei inferioare a pleoapei.

Nuanta intunecata aleasa nu trebuie sa fie neaparat negru. Poti opta pentru un gri, maro, verde, albastru inchis sau violet si vei obtine un machiaj mult mai senzual si atragator.

5. Estompeaza culorile

Un machiaj Smokey Eyes reusit nu trebuie sa aiba linii fixe – fardurile folosite trebuie sa fie integrate frumos, astfel incat sa obtii un look placut. Foloseste o perie de fard medie si moale si tapoteaza usor culorile astfel incat sa ai aceeasi nuanta atat in partea inferioara a pleoapei, cat si spre pliul ochiului.

6. Aplica eyeliner

Dupa aplicarea si aranjarea fardurilor, defineste-ti ochii cu ajutorul unui creion dermatograf sau eyeliner negru. Pentru a face acest lucru, aplica culoarea de-a lungul liniei de jos si de sus a pleoapei, asigurandu-te ca liniile sunt cat mai bine definite.

7. Lumineaza privirea

Pentru a te asigura ca privirea ta nu va fi prea intunecata, aplica un fard deschis, ca de perla, sau un creion iluminator de-a lungul liniei de sub sprancene, cat si in coltul interior al ochilor.

8. Defineste-ti genele

Un machiaj Smokey Eyes nu poate fi complet fara a avea gene lungi si bine definite. Poti rasuci usor genele cu ajutorul unui dispozitiv special pentru curbare, iar la final aplica cu atentie rimel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului