Machiaj & Cosmetica

#unghii #lac de unghii #unghii false #gel UV #unghii gel #BeaShop.ro

(P) Sistemul gel LAC, solutia pentru unghii frumoase si rezistente

(P) Sistemul gel LAC, solutia pentru unghii frumoase si rezistente

Cand frumusetea unghiilor este o prioritate pentru tine, sistemul gel LAC si gelurile UV iti ofera beneficii estetice ridicate, alaturi de o rezistenta excelenta. Afla de ce sistemul gel LAC si gelurile UV sunt o solutie mai buna decat lacul de unghii clasic.

Imbina stilul tau cu o rezistenta crescuta, pentru ca unghiile tale sa arate mai bine, pentru mai mult timp, fara ingrijiri suplimentare, folosind cele mai bune produse profesionale pentru unghii.


Gel LAC


Hibrid intre gel UV si lac de unghii, sistemul gel LAC ofera culori superbe, alaturi de rezistenta intre 3 si 4 saptamani. Secretul sistemului gel LAC este uscarea in lampa UV, ce asigura rezistenta la ciobire pentru un timp indelungat. Produsele gel LAC arata ca un lac de unghii, dar ofera rezistenta unui gel UV, cu o tehnica simpla de aplicare.

Dupa pilirea unghiei, sunt necesare patru straturi de gel LAC pentru cele mai bune rezultate. Stratul de baza protejeaza unghia si este urmat de doua straturi de gel LAC colorat, fiecare avand nevoie de doar 2-3 minute in lampa UV pentru uscarea completa. Al patrulea strat de gel LAC, asigura aceeasi stralucire a unghiilor ca in prima zi, timp de mai multe saptamani.


Geluri UV


Cea mai rezistenta solutie pentru unghiile naturale sunt gelurile UV. Acestea sunt usor de folosit si au proprietati de autonivelare si flexibilitate. Folosind geluri UV, te asiguri de duritatea unghiilor construite, iar posibilitatile de decorare 3D sunt nenumarate.

Gelurile UV sunt disponibile intr-o gama larga de culori sau incolore, cu consistenta diferita pentru a te ajuta sa obtii exact look-ul pe care ti-l doresti pentru unghiile tale. Uscarea la lampa UV ia de obicei intre 1 si 4 minute, in functie de tipul de gel folosit, iar unghiile devin rezistente la ciobire si au un luciu perfect pentru mai multe saptamani.


Unghii false


Cand vrei sa-ti protejezi unghiile, dar si sa ai o manichiura perfecta si extravaganta, unghiile false sunt solutia cea mai buna. Compatibile cu gelurile UV si sistemul gel LAC, unghiile false iti permit mai multa creativitate cu privire la manichiura, cu o rezistenta deosebita in timp. Folosind sabloane si tips-uri speciale, unghiile false sunt cea mai buna alegere pentru o manichiura eleganta si foarte rezistenta.

De la prafuri Acrylice si vopsele Acrylice pentru unghii false pana la accesorii pentru manichiura, BeaShop.ro iti ofera toate produsele cosmetice necesare pentru aplicarea si intretinerea unghiilor false in cele mai bune conditii.


BeaShop.ro


Importator al produselor Master Nails, fabricate in SUA, magazinul online BeaShop.ro ofera o gama larga de produse de calitate pentru femeile pasionate de unghiile lor, dar si pentru saloanele de infrumusetare.

Master Nails este unul dintre cei mai mari producatori de materii prime folosite in constructia unghiilor false din SUA, iar produsele lor de calitate au si un pret foarte avansajos.

Cand te horatasti sa cumperi produse unghii false, sistemul gel LAC si geluri UV, BeaShop.ro iti ofera o gama larga de produse de ingrijire si decorare, preturi excelente, si toate informatiile de care ai nevoie cu privire modul de folosire al produselor pentru unghiile tale.

Sursa foto: Kezelese.hu

Produse recomandate
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele