Machiaj & Cosmetica

#servetele demachiante # greseli machiaj #prevenire acnee #ingrijire ten #ingrijire #cosmetica #demachiere

Servetelele demachiante: 5 intrebuintari nebanuite in ritualul tau de infrumusetare

Servetelele de curatare a fetei sunt cele mai practice si la indemana metode de indepartare a machiajului, dar rolul lor nu se opreste aici. Potrivit expertilor, un pachet de servetele demachiante in geanta este oricand o solutie pentru numeroase probleme de frumusete cu care te poti confrunta zilnic. Iata cateva dintre intrebuintarile nebanuite ale acestor produse de ingrijire in ritualul tau de infrumusetare!

1. Curata si hidrateaza tenul

Atunci cand pleci in calatorii lungi si nu ai la indemana produsele si nici conditiile necesare pentru a-ti face masti sau a-i oferi tenului rasfatul pe care-l merita, poti apela oricand la servetelele demachiante din geanta. Chiar daca nu machiata, foloseste un servetel pentru a indeparta impuritatile acumulate pe ten in timpul calatoriei, dar si pentru a-ti hidrata si reimprospata tenul.

2. Aranjeaza sprancenele rebele

Daca unele fire ale sprancenelor tind sa fie mai rebele si sa nu stea in linie cu celelalte, servetelele demachiante te pot ajuta sa le domolesti si sa le asezi, din nou, in rand. Tot servetelele te pot ajuta sa-ti conturezi mai bine sprancenele atunci cand nu ai o perie sau un gel special la indemana.

3. Sterg rapid greselile de machiaj

Te murdaresti frecvent de mascara, fardul de pe pleoape ajunge adesea pe obraji si iti depasesti aproape de fiecare data conturul buzelor cu ruj atunci cand te machiezi? Probabil ca, pana acum, foloseai un servetel de hartie pentru a corecta micile greseli de machiaj. Sterge rapid, de la o singura aplicare, orice urma gresita de machiaj, cu ajutorul servetelor demachiante, fara a-ti irita pielea, din cauza frecarii, cum se intampla in cazul celor de hartie.

4. Previn acneea

Curata-ti tenul, gatul si pieptul cu servetele demachiante dupa fiecare antrenament la sala. Dupa o activitate care iti provoaca transpiratie in exces, pielea este predispusa la acumularea de microorganisme patogene, la iritare si la riscul de aparitie al acneei. De aceea, este important sa indepartezi bland transpiratia de pe piele prin utilizarea unui servetel de curatare.

5. Sterge petele de vopsea de pat de pe piele

Daca obisnuiesti sa iti vopsesti parul acasa, patarea pielii este aproape inevitabila. Daca nu vrei ca urmele de vopsea de pe frunte, urechi sau din jurul tamplelor sa iti umbreasca frumusetea chipului, indeparteaza-le rapid si usor cu ajutorul servetelelor demachiante.

Sursa foto: livingstyletrends.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului