Machiaj & Cosmetica

# tehnician protezist # tehnician protezist de unghi #unghii

Secretul succesului unui tehnician protezist de unghii - importanta aparaturii profesionale

Este adevarat ca pentru aceasta meserie este nevoie de talent si pasiune. Domeniul de activitate al unui tehnician protezist nu se rezuma nici pe departe doar la curatarea si ingrijirea unghiilor. Aceasta meserie, care pentru multe persoane porneste de la un simplu hobby are o arie larga de desfasurare. Pentru ca un stilist protezist sa atinga succesul este nevoie de multa munca, devotament, produse si aparatura profesionala.

Centrele care furnizeaza produse profesionale sunt numeroase. Aceasta nisa a cunoscut o dezvoltare progresiva inca de cand sunt in trend manichiurile semipermanente si cu gel. Odata cu acestea a aparut si necesitatea utilizarii unor dispozitive profesionale menite sa usureze munca, dar si sa redea rezultate peste asteptari.

Bineinteles acest lucru este corelat cu indemanare si tehnicile fiecarui stilist protezist in parte. Intr-un final se poate vorbi despre o nota distinctiva artistica aparte. Nolia Shop este un jucator important care se bucura de experienta pe aceasta piata.

Importanta utilizarii aparaturii profesionale - secretul succesului in aceasta meserie

Asa cum manichiura reprezinta cartea de vizita a oricarei femei, tot asa produsele si aparatura profesionala cotureaza profilul tehnicianului protezist de unghii. Este deja cunoscut faptul ca o manichiura tehnica nu poate fi posibila fara o lampa led uv. Este asadar un gigant ajutor in saloanele de specialitate. Care este modelul recomandat de Nolia si cu ce specificatii incanta tehnicienii protezisti d epe intreg teritoriul? Aceste detalii vor fi abordate in enunturile urmatoare.

Lampa Nolia 3 wave Led/UV este un aparat profesional ce asigura rezultate ce exced asteptarile. Acest aparat nu doar ca este un real ajutor in realizarea manichiurilor tehnice de succes, dar este prevazut cu sisteme si senzori revolutionari. Timer-ul cu senzor inteligent si tehnologia anti-aging sunt doar doua criterii ce deja propulseaza acest model de lampa led uv in categoria high level.

Principalele specificatii ale modelului 3 wave Led/UV furnizat de Nolia Shop

*40 de leduri cu lumina roz anti-aging. Acestea previn imbatranirea prematura a pielii.

*dupa fiecare strat aplicat este nevoie de un timp specific de uscare. 3 Wave Led/UV by Nolia este prevazut cu timer si senzor care permite oprirea automata.

*ledurile sunt concepute pentru a nu se incalzi, astfel caldura nu este resimtita in timpul efectuarii manichiurii.

*chiar daca aparent este compact, se poate utiliza optim atat pentru pedichiura, cat si pentru manichiura.

*rezistenta si durabilitatea sunt asigurate de carcasa metalica creata din material calitativ.

*presupune trei tipuri de polimerizare, fiind practic util pentru toate tipurile de gel.

In general se urmareste realizarea unei manichiuri intr-un timp cat mai scurt datorita ritmului alert impus de societatea actuala. Aceasta lampa Led/ UV realizeaza un timp record in ceea ce priveste uscarea stratelor.

Relatarile despre produsul recomandat nu sunt decat rezultatul unui mic procentaj din ceea c einseamna succesul unui tehnician protezist de unghii. Produsele profesionale de la Nolia Shop sunt menite sa ofere o multidudine de oportunitati.

Cert este ca aspectele teoretice prezentate nu prezinta o valoare in adevaratul sens al cuvantului. Practica este decisiva. De aceea Nolia Shop ofera posibilitatea de perfectionare a tehnicilor prin cursurile de la Nolia Academy. Acestea sunt destinate sa desluseasca practici ce tin de arta decoratiunilor, design ce vizeaza grade diferite de pregatire – de la informatii de baza pana la cele care fac din aceasta meserie o arta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului