Machiaj & Cosmetica

#stil #machiaj #greseli

Sase greseli de machiaj de evitat dupa 30 de ani

Machiajul este arma oricarei femei pentru a-si pune in evidenta trasaturile. Conditia este, insa, sa nu faci o serie de greseli care, in loc sa obtii un plus de eleganta si rafinament, te vor face sa pari mai batrana. Acest lucru este valabil pentru orice varsa, dar mai ales dupa 30 de ani.

Greseli de beauty interzise dupa varsta de 30 de ani

După 30 de ani, exista cateva modificari pe care trebuie sa le facem in ​​rutina noastra de frumusete si, mai ales, in felul in care ne alegem machiajul. Toate ne dorim ca pielea sa arate cat mai proaspata si mai tanara si nici nu ne dam seama ca facem greseli care fac ca efectul sa fie invers decat cel dorit.

Machiajul pe piele uscata

Hidratati bine pielea inainte de aplicarea produselor de make-up si, din cand in cand, apeleaza la o exfoliere. In caz contrar ridurile, imperfectiunile si porii mariti vor iesi si mai mult in evidenta.

Fardurile cu aspect artificial

Chiar si atunci cand esti machiata, vrei va pielea ta sa arate proaspata, hidratata si tanara. Renuntati la fardul de obraz care nu arata deloc natural pe pielea voastra. Secretul este sa alegeti un produs cu doua tonuri mai inchise decat cel al pielii. Orice ati face, nu incarcati pometii, mai ales spre tampla. De preferat aplicarea se face cu degetele.

Pensulele murdare sau buretii prea incarcati

Nu vei obtine niciodata un look fresh daca folosesti pensule sau bureti supraincarcati cu reziduuri de produse cosmetice. In locul unei pelicule fine de fond de ten sau pudra, veti obtine un strat prea gros, pielea va aparea terna si mult prea incarcata.

Spalati pensulele si buretii cu un sampon usor sau inlocuiti-le periodic.

Aplicarea incorecta a fardului pentru shadow

Pudra sau autobronzantul se aplica in mod normal doar pe frunte, la tample si pe nas si, eventual, sub pometi si pe mandibula, pentru a accentua liniile chipului. Nu il mai aplicati pe toata fata pentru ca incarcati tenul inutil, iar aspectul va fi unul neplacut.

Eyelinerul nu se aplica pe linia inferioara a genelor

Acest stil de machiaj se potriveste doar pentru anumite forme de ochi si doar pana la o varsta. De obicei, linia de creion, fard sau eyeliner de sub ochi adauga cativa ani in plus, asa ca dupa 30 de ani ar f mai bine sa renuntati l aea.

Folosirea de rujuri prea inchise

Gura ta va parea mai mica si mai subtire, iar daca ai deja riduri fine in zona, acestea vor fi scoase si mai mult in evidenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare