Machiaj & Cosmetica

#buze #acasa #aspect #remedii

Remedii facute acasa pentru buze perfecte

Daca iti doresti sa ai buze frumoase si naturale, poti folosi cateva remedii care le vor imbunatati in mod semnificativ aspectul.

Ingrijirea pielii este foarte importanta pentru a ramana tanara si radianta, de aceea este important sa recurgi la cateva trucuri chiar acasa. O atentie deosebita trebuie sa o acorzi aspectului buzelor. Iata cateva remedii naturale care levor vor face foarte atragatoare.

Vaselina si zahar

Daca vrei sa-ti hidratezi si sa-ti exfoliezi buzele, pune intr-un recipient o lingura de vaselina cosmetica, una de miere, putin luciu de buze si o lingura de zahar. Da-ti cu amestecul pe buze si maseaza cateva minute, apoi clateste.

Bicarbonat de sodiu si miere

Amesteca o lingura de bicarbonat de sodiu cu una de miere si adauga doua picaturi de ulei de masline, pana cand obtii o pasta pe care o vei pune pe buze. Las-o sa actioneze cateva minute, iar dupa ce clatest aplica putin balsam hidratant.

Cafea macinata

Poti amesteca o lingura de cafea macinata cu una de ulei de masline. Acest remediu nu este foarte agresiv cu pielea, asa ca il poti lasa sa actioneze 5 minute, intinde amestecul cu miscari circulare, astfel incat sa imbunatatesti si circulatia.

Zahar si ulei de masline

Zaharul este un scrub foarte bun. Amesteca o lingura de zahar cu o lingură de ulei de masline si maseaza buzle cu miscari circulare, lasand amestecul sa actioneze 5 minute, apoi clateste. Iti vei simti buzele mult mai fine si vor fi mult mai suave.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare