Machiaj & Cosmetica

#ochi albastri #sfaturi machiaj #produse machiaj #produse make-up #farduri de ploape

Produse de makeup care scot in evidenta ochii albastri

Ochii albastri, profunzi si misteriosi, pot deveni un atu de nepretuit al unei femei, cata vreme sunt pusi in evidenta cu istetime. Foloseste produsele de makeup in culorile si nuantele potrivite pentru a te asigura ca vei obtine o privire seducatoare!


1. Farduri de pleoape in nuante ruginii

Albastrul este o culoare rece care poate fi frumos evidentiata cu ajutorul unora din spectrul opus, cel al culorilor calde. In aceasta idee, iti recomandam sa incerci fardurile de ochi in nuante ruginii. Intrucat aceste nuante, mai inchise sau mai deschise, nu sunt foarte tari, le poti folosi cu incredere pentru a crea un machiaj reusit de zi care iti va scoate ochii superbi in evidenta.


2. Farduri de pleoape in nuante de mov

Nuante mai apropiate de albastru decat cele ruginii, tonurile de mov reprezinta alte alegeri istete pentru a-ti evidentia ochii albastri. Opteaza pentru farduri mov sidefate, atat pentru un makeup de zi, cat si pentru unul de seara. Pentru o privire patrunzatoare, la cocktailuri sau petreceri, alege sa mizezi pe nuante inchise, precum movul regal.


3. Creion dermatograf orange

Daca nu te temi sa incerci produse de makeup in culori inedite, afla ca un creion dermatograf intr-o nuanta puternica de portocaliu te va ajuta, la randul sau, sa iti scoti in evidenta ochii albastri. Explicatia este simpla: albastrul si portocaliul sunt culori complementare!

Alege un creion dermatograf orange de buna calitate pe care, daca esti suficient de indrazneata, il poti completa cu un fard de pleoape de asemenea intr-o nuanta de portocaliu, finalizand machiajul perfect care iti evidentiaza ochii albastri cu un strat generos de rimel negru.


4. Eyeliner turcoaz si rimel albastru marin

Probabil stii deja ca, avand ochii albastri, alegerea unui fard de pleoape in nuante de albastru nu este cea mai buna idee, intrucat nu te va ajuta sa iti atingi scopul. Cu toate acestea, nu trebuie sa te feresti de toate produsele de makeup din paleta de tonuri a albastrului!

Ai putea incerca, de pilda, sa foloseti un eyeliner turcoaz sau un rimel intr-o nuanta de albastru inchis (cum este albastrul marin, spre exemplu), suficient de indraznete pentru a-ti evidentia albastrul ochilor, in loc sa il estompeze.

Sursa foto: line14.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare