Machiaj & Cosmetica

#Yves Rocher #gel de dus Yves Rocher # Jardins du Monde #gel de dus Jardins du Monde

O calatorie senzoriala in jurul lumii

Puterea de sugestie a parfumurilor este infinita. Mirosul de migdale ne poarta cu gandul la copilarie, vanilia la vacante, maslinele la o vara pe malul Mediteranei. Gelurile de dus Jardins du Monde transforma orice dus intr-o calatorie senzoriala. Inchide ochii, alege o destinatie si lasa-te purtata catre relaxare.

Rodie din Spania, Orez violet din Laos, floare de Bumbac din India, Grapefruit din Flroida, Bob de Cafea din Brazilia, Lamai Verzi din Mexic… Yves Rocher a cautat in toate colturile lumii cele mai pretioase ingrediente naturale pentru a imbogati formulele cremelor si ale gelurilor sale de dus. Alege o aroma si plonjeaza in imbratisarea acestor formule pe baza de ingrediente naturale in proportie de peste 90%.

Descoperiti toate destinatiile olfactive Jardins du Monde, din jurul lumii pe site-ul Yves Rocher Romania!

Luna aceasta descoperiti gelurile de dus Jardins du Monde la pret promotional pe site-ul Yves Rocher, impreuna cu multe alte OFERTE* SPECIALE irezistibile.

Set de 4 Geluri de dus arome exotice cu doar 30 RON + Trusa Vanity oferita.

Yves Rocher te invita in calatoriile senzoriale Jardins du Monde, gratie noilor arome delicate si parfumate din componenta gelurilor de dus. Spania, Brazilia, Guatemala, Mexic... Descopera in fiecare zi o noua destinatie, gratie acestor geluri de dus cu arome exotice. Alatura-te zilnic unei aventuri in universul starii de bine !

Compozitia setului: Gel de dus Bob de cafea din Brazilia 200 ml, Gel de dus Rodie din Spania, 200 ml, Gel de dus Nuca de Macadamia din Guatemala 200 ml, Gel de dus Lamai Verzi din Mexic 200 ml + Trusa Vanity oferita.

*Oferta valabila in exclusivitate pe Internet, in limita stocurilor disponibile

NOUTATE: Gel dus cu Ceai Verde din China

Descoperiti placerea unui dus energizant cu parfum racoritor gratie acestui Gel de dus cu Ceai verde din China, a carui formula hidratanta se transforma intr-o spuma lejera ce curata si parfumeaza pielea cu delicatete. 

Avantaje bio: Usor biodegradabila, formula sa contribuie la respectul pentru mediul inconjurator. Formula fara parabeni si fara tensioactiv etoxilat. Compusa 98% din ingrediente naturale si imbogatita cu gel de Aloe Vera obtinut din Agricultura Biologica, formula sa respecta pielea dumneavoastra.

Gelul de dus cu Ceai Verde este disponibil aici.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare