Machiaj & Cosmetica

#beneficii nucsoara #tratamente cosmetice #ingrijire ten #nucsoara #masti #cosmetica #ingrijire ten iarna

Nucsoara, un tratament de infrumusetare veritabil! Ce beneficii are pentru piele in sezonul de iarna?

Nucsoara este un ingredient natural minune pentru tratamentele de infrumusetare la care apelezi in timpul iernii! Delicioasa in bauturi si mancaruri, nucsoara isi extinde beneficiile si asupra frumusetii corpului tau in moduri pe care nici nu le banuiesti! Descopera cele mai simple moduri in care nucsoara te poate ajuta sa ai o piele sanatoasa, catifelata si stralucitoare iarna aceasta!

Trateaza acneea

Datorita proprietatilor antibacteriene, antimicrobiene si antiinflamatoare, nucsoara este considerata un remediu naturist de exceptie impotriva acneei. Prepara o pasta din nucsoara macinata si apa si aplic-o pe zonele afectate. Efectele benefice sunt mai mari si mai rapide daca o combini cu scortisoara si miere, in masti si tratamente faciale.

Exfoliaza pielea si ii reda stralucirea

Nucsoara este considerata si un exfoliant natural exceptional. Ajuta la indepartarea celulelor moarte, la detoxifierea celulara si la redarea stralucirii pielii. Nucsoara macinata poate fi aplicata direct pe piele sau combinata cu scortisoara si alte ingrediente cu rol exfoliant.

Hidrateaza si hraneste pielea in profunzime

Substantele active din nucsoara patrund in profunzimea celulelor si hranesc pielea, iar daca este combinata cu lapte, are un efect hidratant puternic. Folosind-o pe post de masca saptamanala pentru ten si corp, nucsoara te ajuta sa iti redobandesti stralucirea si catifelarea pielii, protejand-o in acelasi timp de efectele nocive ale gerului.

Grabeste vindecarea cicatricilor

Petele, cicatricile sau semnele ramase pe piele in urma unei eruptii acneice pot fi "curatate" mai usor cu nucsoara, daca o folosesti ca masca de corp sau de ten. Substantele active din acest condiment ajuta la uniformizarea pielii si la estomparea semnelor inestetice ramase in urma diverselor afectiuni.

Trateaza tenul gras, predispus la iritatii

Datorita proprietatii astringente, nucsoara este un remediu excelent contra tenului gras. Ajuta la reglarea ph-ului si a secretiei de sebuum. Reda stralucirea si sanatatea pielii, fara efort si costuri mari.

Sursa foto: sovereignbt.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare