Machiaj & Cosmetica

#stil #manichiura 2012 #nuante unghii 2012 # manichiura toamna 2012 # nuante unghii toamna # oja toamna 2012

Nuante de unghii in tendinte pentru toamna 2012

Toamna aceasta aduce in prim plan nuante de unghii noi si incitante, unele mai sobre, altele de-a dreptul indraznete. Predispozitia catre pigmentul care atrage toate privirile ramane valabila, insa obsesia pentru nuantele nude paleste considerabil.

Vrei sa afli cum va arata manichiura ta la moda toamna aceasta? Iata ce nuante de unghii sunt in tendinte pentru sezonul toamna-iarna 2012!

1. Turcoazul inchis

Turcoazul marin atat de popular vara aceasta se va transforma putin la toamna. Tendintele aferente temperaturilor in descrestere iti recomanda nuante mai inchise, mai cremoase si mai cuminti. Partea buna a acestei nuante este aceea ca pastreaza o decenta necesara in anumite conditii, fara sa fie plictisitoare si monotona.



Foto: agoramedia.com

2. Movul

Iata cum movul, in toate nuantele sale, revine in atentie si ocupa din nou locul fruntas in lista tendintelor in manichiura. Nu te sfii sa incerci tot amalgamul de nuante si texturi, inclusiv cele excentrice, care contin particule stralucitoare sau note mai tipatoare.



Foto: styletips101.com

3. Nuante tomnatice

Nu va trebui sa privesti mai departe de unghiile tale pentru a admira peisajul natural fermecator specific toamnei. Alege nuante de rosu ruginiu, auriu, oranj ras si bronz, combinandu-le in cele mai ingenioase moduri.



Foto: designsofnailart.com

4. Verdele militaresc

Verdele militaresc, specific uniformelor armatei, va fi extrem de popular in materie de manichiura, vestimentatie si accesorii. Mai mult decat atat, adaptarea lui la tendinte va creste daca alegi o textura metalizata. Verdele-auriu va face furori toamna aceasta, alaturi de celalalte nuante in voga.



Foto: photobucket.com

5. Maronul cafeniu

Dragostea femeilor pentru ciocolata se extinde pe unghii. Maronul cafeniu este si el foarte popular in sezonul rece al anului 2012, spre fericirea tuturor femeilor, deoarece se adapteaza cu usurinta diverselor tinute.



Foto: tumblr.com

6. Griul sobolan

In fine, o alta culoare pe care este recomandat sa o alegi in aceasta toamna este griul sobolan, o nuanta neutra de impact, versatila si potrivita pentru orice ocazie.



Foto: the-swatchaholic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare