Machiaj & Cosmetica

#unghii #oja unghii #nuante de unghii #manichiura frantuzeasca

Nuante de unghii in tendinte pentru 2012

Nuantele de unghii in tendinte pentru anul 2012 exprima atitudine si versatilitate. Culorile pentru variaza de la tonuri crem si bej, pana la variante mult mai inchise si ultra-pigmentate. Lungimea scurta a unghiilor va fi si anul acesta populara, iar combinatiile de nuante diferite la aceeasi mana vor fi deosebit de apreciate.

Cei mai multi designeri de renume au ales sa completeze imaginea modelelor de la cele mai recente parade de moda cu manichiuri foarte naturale, preponderent confundate cu tonul natural al pielii. Rosul se distinge si in 2012 prin aerul sau romantic si senzual, iar nuantele metalice insotesc si ele pe alocuri stilul infrumusetarii unghiilor.

Fie ca te decizi sa incerci o manichiura frantuzeasca neconventionala si indrazneata, fie ca optezi pentru una clasica, urmatoarele exemple surprinse pe podiumul de moda sunt sugestive pentru tendintele anului in curs.
 


In 2012, in special in sezonul cald, manichiura frantuzeasca beneficiaza de un aspect modern si inovator. Clasica imbinare a albului mat cu lacul transparent este inlocuita de combinatii precum bejul si maronul sau griul metalizat si albul.

Unghiile scurte, care depasesc usor nivelul buricului degetelor si rotunjite discret la colturi, sunt variantele dezirabile in raport cu tendintele in curs.


 

Oje metalice


Nuantele metalice au o revenire fulminanta in 2012, dupa ce au stat o vreme in umbra anonimatului. Culorile reci si neutre se incadreaza in aceasta categorie, precum albastrul foarte inchis, argintiul sau chiar maronul brun.



 

Oje pastelate


Culorile pline de optimism se numara si ele printre nuantele-vedeta ale anului 2012, daca le alegi in varianta lor pastelata. Seninul bleu, ocrul, cremul, rozul pal sau lila-ul raman in tendinte, intr-o textura mata si lucioasa.



 

Manichiura in degrade


O alta optiune inspirata pentru nuantele de unghii in 2012 sunt modelele in degrade: doua , cu partea inchisa dinspre radacina spre mijloc si partea deschisa spre varf. Gandeste-te la un frumos apus de soare sau la o specialitate de lapte, ciocolata si .



Sursa foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare