Machiaj & Cosmetica

#machiaj #fard pleoape #nuante de machiaj

Nuante de machiaj care flateaza orice tip de ten

O solutie care te ajuta sa economisesti sume importante din bugetul tau este sa achizitionezi nuante de machiaj cu efect universal asupra frumusetii, mai exact care flateaza orice tip de ten: deschis, mediu sau inchis. Aceste culori speciale te scapa totodata de grija ca poti ajunge acasa cu o trusa de machiaj care sa nu iti puna deloc in valoare trasaturile.

Gucci Westman, directorul artistic global al companiei Revlon, spune ca nuantele de maron, gri si negrul ofera un machiaj care avanteaza toate femeile, indiferent de culoarea tenului. De asemenea, galbenul-vanilie sau auriul, care ajuta la iluminarea chipului si a privirii, sunt nuante care arata grozav atat pe tonurile de piele calde, cat si pe cele reci. Mai mult exemple din categoria nuantelor de machiaj universale poti afla mai jos!


Maronul-cupru metalizat

Fie ca ai pielea translucida, deschisa la culoare sau inchisa, in tonuri rozalii sau galbene, fardul de ochi sau de obraz in nuanta maron-cupru metalizat iti vine de minune. Aceasta culoare pamantie respecta complexitatea tenului si se "camufleaza" perfect pe orice ten. O poti purta in timpul zilei sau la ocaziile speciale de seara, atunci cand vrei un machiaj natural, "cuminte".



Foto: polyvore.com


Maronul-bronz

Maronul bronz este o alta nuanta de machiaj universala, care se potriveste tenului deschis la fel de mult cum pune in valoare un ten masliniu. Cauta o formula mata, cu tente de auriu, atat pentru fardul de ochi, cat si pentru obraji.



Foto: condenast.co.uk


Auriu deschis

Mereu in tendinte si cu meritul deosebit de a avantaja orice fizionomie, auriul deschis, luminos, arata grozav daca este aplicat in coltul ochilor si imediat sub arcade, precum si pe pometi.



Foto: eyeshadowlipstick.com


Roz prafuit

Asa-zisul roz "prafuit", deschis si inchis, este o nuanta de machiaj in tonuri calde, excelenta pentru a fi purtata de oricine, indiferent de culoarea pielii naturale. In plus, scoate in evidenta ochii verzi sau albastri!



Foto: glamour.com


Gri

Toate tonurile de gri iti ofera avantajul unui machiaj reusit, neconditionat de tipul tau de ten, mai ales daca sunt combinate cu tente subtile de mov, grena, visina putreda, etc.



Foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare