Machiaj & Cosmetica

#manichiura #lac de unghii #stil #nuante oja # culori oja

Nuanta de oja preferata: ce spune despre tine

Nuanta de oja preferata spune mai multe lucruri despre tine decat crezi. Psihologia culorilor se aplica si in alegerea manichiurii preferate, asa cum un anumit tip de machiaj poate sa reflecte trasaturi de caracter bine definite.

Afla ce inseamna daca iti place manichiura rosie ca focul sau nuanta de oja pala, aproape insesizabila. Culoarea pe care adori sa o porti pe unghii spune destul de multe despre tine!

1. Nuanta de oja - rosu

Rosul aprins ocupa un loc de frunte in lista tendintelor anului in curs, insa mereu a exprimat acel rafinament si acea putere de seductie care fascineaza. Rosul este cea mai seducatoare culoare, de aceea se spune ca o femeie care isi vopseste unghiile rosii se afla in cautare de partener.

Daca preferi manichiura rosie, esti o femeie careia ii place sa flirteze, sa fie in centrul atentiei si mereu curtata de pretendenti. Esti o fire pasionala, te implici cu adevarat in relatia de cuplu si nu devii niciodata plictisitoare pentru cel de langa tine.

2. Nuanta de oja - albastru

Albastrul electric este in voga sezonul acesta si va ramane astfel si la toamna, asa ca daca iti place sa il porti pe unghii, cu atat mai bine. Preferinta pentru aceasta culoare a manichiurii spune despre tine ca esti o fire curajoasa, ambitioasa, dinamica si foarte originala.

Iti place sa te abati de la norme si reguli, stii sa te bucuri de viata si esti mereu gata sa experimentezi ceva nou.

3. Nuanta de oja - burgundy

Adanca si intunecata, nuanta burgundy care a denumit si faimosul tip de vin este o combinatie puternica de clasa si putere. O nuanta eleganta rezultata din rosu si purpuriu, emana cel mai inalt grad de rafinament.

Asadar, esti o femeie sofisticata, pasionata de valorile si principiile alese, iti place sa activezi in cercuri elitiste si esti foarte selectiva cu lucrurile si cu oamenii care te inconjoara. Nu te caracterizeaza indecenta si necuviinta.

4. Nuanta de oja - neutra

Nuanta de oja neutra nu se demodeaza niciodata si este preferata de foarte multe femei, deoarece nu iese in evidenta si totusi ofera un aspect ingrijit al mainii. Daca rareori renunti la bejul sau pastelurile preferate, inseamna ca esti o femeie timida, o fire dependenta, care simte nevoia sa primeasca in mod constant confirmarea celor din jur. In acelasi timp, dai dovada de loialitate, intelepciune si blandete, de aceea esti mereu inconjurata de oameni si placuta de toti indivizii cu care intri in contact.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului