Machiaj & Cosmetica

#modele manichiura #manichiura ziua indragostitilor #manichiura #ziua indragostitilor

Modele de manichiura pentru Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor nu inseamna numai o tinuta perfecta si planuri pentru o seara romantica. Sarbatoarea celor care se iubesc este pretextul perfect pentru o manichiura speciala, care sa transmita cat este de importanta iubirea in viata ta.

Daca nu stii cum sa marchezi mai bine ziua de Valentine's Day, ar fi o idee excelenta sa incerci cateva modele de manichiura cu tematica potrivita. Utilizatoarele creative ale site-ului Pinterest au publicat cateva surse de inspiratie excelente.


Lebedele indragostite

Un model foarte romantic si usor de realizat este cel cu doua lebede indragostite. Ai nevoie de o carioca alba mata pentru manichiura, oja bleu, rosie si lac de culoarea unghiei. Aplica initial fondul neutru, in doua straturi, pentru a crea baza modelului.

De la baza unghiei pana la jumatate, aplica oja bleu, astfel incat sa para ca o apa limpede. Deseneaza apoi lebedele cu aplicatorul special alb. Oja rosie este utila pentru cioc si inimioara, iar daca vrei, poti marca si ochii lebedelor cu oja inchisa la nuanta.



Foto: 29secrets.com


Dragostea in roz pal

Un model mai discret pentru unghiile tale speciale de Ziua Indragostitilor implica folosirea unui roz-portocaliu ca nuanta de fundal. Unghia degetului aratator poate fi pictata cu inimioare intr-o tenta mai deschisa de roz, pe cea a degetului mijlociu poti scrie un mesaj romantic cu o carioca de unghii, iar pe unghia inelarului poti aplica un strat de oja cu particule stralucitoare aurii.



Foto: 29secrets.com


Dragostea in culorii vii

Un model de unghii foarte usor de realizat de Ziua Indragostitilor este cel in care folosesti o nuanta de fundal "delicioasa", un rosu corai sidefat, peste care sa conturezi inimioare multicolore portocalii, bleu, roz si galbene.



Foto: 29secrets.com


Lady in red

Daca nu te consideri suficient de talentata in realizarea modelelor de unghii la domiciliu, mai jos ai un exemplu care sa iti dea curaj! Tot ce trebuie sa faci este sa aplici un fundal rosu aprins, apoi sa imiti modelul din imaginea de mai jos.



Sursa foto: 29secrets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare