Machiaj & Cosmetica

#ovaz #ten #masti #fulgi de ovaz #masti fata #masti cu fulgi de ovaz

Masti cu fulgi de ovaz cu efect uimitor pentru toate tipurile de ten

Poti obtine o piele catifelata si plina de vitalitate cu cateva ingrediente pe care le ai in bucatarie. Fulgii de ovaz de exemplu pot face minuni pentru tenul tau, nu doar pentru sanatate. Iata cateva masti uimitoare cu fulgi de ovaz pentru toate tipurile de ten:

1. Masca cu fulgi de ovaz pentru tenul uscat

Ingrediente: coaja de portocale, iaurt natural si fulgi de ovaz

Rade coaja de portocala marunt si amestec-o cu 4 linguri de iaurt si 2 linguri de fulgi de ovaz, pana cand obtii o compozitie omogena. Aplica masca pe fata si las-o sa actioneze cel putin 15 minute. Poti folosi masca cu fulgi de ovaz de doua ori pe saptamana. Pielea ta va capata un aspect stralucitor, hidratat si proaspat in scurt timp.

Ingrediente: miere, lapte si fulgi de ovaz

Amesteca o lingura de miere cu o lingura si jumatate de lapte si o lingura de fulgi de ovaz. Aplica masca pe fata si las-o sa actioneze 15 minute. Pentru rezultate rapide, foloseste masca de cel putin doua ori pe saptamana.

2. Masca cu fulgi de ovaz pentru tenul gras

Ingrediente: lamaie, ou si fulgi de ovaz

Amesteca intr-un recipient de ceramic oul cu sucul de lamaie si o lingura de fulgi de ovaz pana cand se omogenizeaza. Aplica compozitia pe fata si las-o sa actioneze 8 minute, apoi indeparteaz-o usor cu apa rece. Poti folosi aceasta masca de doua ori pe saptamana, de preferat seara.

Ingrediente: lamaie, ceai de musetel si fulgi de ovaz

Fierbe ceaiul de musetele si adaufa in el 4 picaturi de suc de lamaie si 2 lingurite de fulgi de ovaz. Amesteca bine compozitia si aplic-o rapid pe fata. Las-o sa actioneze 10 minute si indeparteaz-o cu apa calda. Repeta acest proces cel putin o data pe saptamana.

3. Masca cu fulgi de ovaz pentru tenul mixt

Ingrediente: avocado si fulgi de ovaz

Paseaza o jumatate de avocado bine copt, adauga peste el o lingura de fulgi de ovaz si amesteca bine ingredientele. Aplica masca doar in zona T a fetei, pe frunte, nas si barbie. Las-o sa actioneze 10 minute, apoi indeparteaz-o cu apa calda. Repeta acest proces de trei ori pe saptamana.

Sursa foto: imujer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare