Machiaj & Cosmetica

#unghii #manichiura #oja #halloween # model unghii #manichiura halloween

Manichiura pentru Halloween

Cu siguranta te-ai gandit deja cu ce modele inedite iti vei pune in valoare unghiile cu ocazia petrecerii de Halloween anul acesta. Te poti opri la doua culori tari si inchise pentru a fi in concordanta cu spiritul ocaziei speciale sau ai posibilitatea sa-ti pui creativitatea si indemanarea la bataie pentru o manichiura cu adevarat spectaculoasa.

Cum Halloween-ul este evenimentul care iti solicita cel mai mult imaginatia si spiritul creativ in materie de stil si expresivitate, modelele de unghii iti ofera o cale eficienta pentru a-ti demonstra cu adevarat capacitatea de exprimare.

Manichiura simpla si monocromatica este tolerata de tendintele actuale ale industriei de frumusete, insa ar fi recomandat sa incerci modele stralucitoare si foarte detaliate pentru a iesi cu adevarat in prim-plan. Inspira-te din urmatoarele idei fabuloase si completeaza-ti costumul de Halloween cu un model de unghii inspaimantator de reusit.
 

Oja crackle

Oja crackle sau "care crapa" este, fara doar si poate, optiunea perfecta pentru Halloween. Primul pas este sa folosesti o oja mata, simpla, care va constitui baza modelului tau. Dupa ce s-a uscat suficient, aplica oja numita "crackle" in strat subtire, care dupa un minut va incepe sa se stranga in diverse forme asemanatoare unor cratere in scoarta pamantului.

Negrul este o optiune populara pentru Halloween, asa ca foloseste o astfel de oja pentru baza si o nuanta metalica, puternica pentru "crapaturi".

Foto: becomegorgeous.com

 

Aplicatiile pentru unghii

Nu simti nicio atractie catre pictura, dar iti doresti sa excelezi la capitolul manichiura? Aplicatiile pentru unghii care se lipesc usor de oja aplicata in prealabil iti vor indeplini cu succes dorinta. Alege pisica neagra, panza de paianjen, dovlecelul viu sau alte simboluri asemanatoare si pregateste-te sa trezesti fiori celor din jur cu manichiura ta inspirata.



Foto: becomegorgeous.com
 

Oja cu efecte speciale

Culorile reci, sclipiciul si modelele grafice sunt trei elemente importante pe care le poti imbina pentru o imagine potrivita de Halloween. Foloseste nuante contrastante si cat mai multe particule stralucitoare pentru un look inspirat si modern.

Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului