Machiaj & Cosmetica

#unghii #manichiura #primavara 2011

Manichiura de primavara

Vrei sa-ti completezi look-ul cu o manichiura in trend? Afla care sunt tendintele cele mai importante in manichiura in aceasta primavara.

De la culori neutre pana la nuante vibrante si pasteluri opace, stilistii propun o multitudine de stiluri de manichiura in acest sezon.

Afla care sunt cele mai cautate nuante de oja si stiluri de manichiura pentru primavara 2011:

 

1  Pasteluri

 

Consideri ca unghiile tale sunt un element secundar al stilului tau? In aceasta primavara, unghiile pot deveni un punct de atractie prin nuantele pastelate opace, propuse de stilisti.

Alege nuanta potrivita si, pentru a obtine un look urban chic, asorteaz-o cu o nuanta la fel de indrazneata de ruj de buze .

Pentru un look elegant, imbina pastelurile unghiilor cu o tinuta in culori neutre. Stilistii recomanda oja de unghii in pasteluri mata, deoarece cea stralucitoare poate deveni cu usurinta prea stridenta.


Sursa foto: Elle.com

 

2  Nuante metalice

 

Oja metalica si folia de aur sunt doua tendinte adoptate fara rezerve de stilisti in 2011.

Irizatiile metalice pot fi aplicate cel mai trendy pe oja gri. Indiferent de lungimea unghiilor, o oja gri, cu nuante metalice este o alegere reusita, care nu impune nicio restrictie legata de tinuta ta.

Nuantele mai deschise de gri sunt ideale pentru o tinuta office sau casual chic, in timp ce o nuanta de gri ce se apropie de argintiu iti va completa cu succes o tinuta de cocktail sau petrecere.

Daca vrei sa folosesti folia de aur acasa, incepi prin a aplica un strat de lac de unghii incolor, apoi aplica folia cu o penseta. Dupa ce lacul s-a uscat pe unghii, renunta la excesul de folie, apoi aplica un nou strat de lac transparent pentru fixare.


Sursa foto: Refinery29.com

 

3  Modele Pop art

 

Pentru un stil mai extravagant, alege in aceasta primavara, imprimeurile pop art.

Daca nu vrei sa apelezi la un profesionist care sa-ti decoreze unghiile, cauta un creion special pentru pictarea unghiilor, care te ajuta sa realizezi cu precizie modelele dorite.

Combina pastelurile cu nuante neutre si vei putea obtine unghiile pe care le-ai visat intotdeauna. Inspira-te din imprimeurile primaverii pentru a alege modelul cel mai potrivit.


Sursa foto: Refinery29.com

 

4  Culori neutre

 

Unghiile vopsite in culori neutre se incadreaza in tendinta de naturalete a acestei primaveri, prezenta si pe podiumul prezentarilor de moda, dar si in paginile revistelor de frumusete.

Fie ca e vorba de clasica manichiura frantuzeasca, sau de un stil mai indraznet, manichiura in culori neutre arata cel mai bine finisata stralucitor.

Nu alege nuantele nude prea aproape de culoarea pielii tale, deoarece risti sa obtii un aspect final de "maini de manechin". Alege o nuanta mai deschisa sau mai inchisa si cauta o oja stralucitoare.


Sursa foto: Refinery29.com

 

5  Manichiura semiluna

 

Pentru un look modern, manichiura semiluna poate fi cea mai reusita alegere. Cu un strop de stil retro, aceasta manichiura inverseaza manichiura frantuzeasca.

Pentru a obtine acest look fara sa vizitezi un salon de cosmetica, consulta ghidul nostru despre unghiile semiluna.


Sursa foto: Refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare