Machiaj & Cosmetica

#modele manichiura paste #idei manichiura paste #manichiura paste #manichiura

Manichiura de Paste! 7 idei din care sa te inspiri

Venirea Pastelui nu inseamna doar prepararea diverselor tipuri de mancaruri traditionale sau aranjarea casei, ci si pregatirea propriei tale persoane. Si dupa ce ti-ai ales tinutele perfecte pentru zilele de sarbatoare, de ce sa nu te gandesti si ce model pentru unghii sa iti realizezi pentru a fi in ton cu Pastele. Iata sapte idei din care sa te inspiri.

1. Manichiura de Paste cu pui de gaina

Pastele reprezinta perioada ideala in care sa iti pui imaginatia la lucru si sa realizezi cea mai vesela manichiura. Aplica oja galbena pe unghii si, dupa ce aceasta s-a uscat, creeaza imaginea unui pui, fie doar pe o unghie, fie pe doua sau mai multe. Cu putina oja neagra, alba si portocalie, vei obtine in mod rapid manichiura dorita.

2. Manichiura de Paste oua pestrite

Peste o culoare uniforma si pastelata a unghiei, aplica mici pete negre, mai mici sau mai mari, si vei obtine o manichiura asemanatoare unor oua pestrite. In final, te vei bucura de o manichiura inedita, fiecare unghie fiind unica.

3. Manichiura de Paste cu iepurasi pictati

Iepurasul este un simbol cunoscut al Pastelui, astfel incat nu poti rata ocazia de a picta aceste animale adorabile pe unghiile tale. Poti aplica mai intai o oja mai puternica pe unghii si apoi, cu ajutorul unei oja albe, creeaza conturul capului de iepuras. Cu siguranta toata lumea iti va admira aceasta manichiura!

4. Manichiura de Paste cu aplicatii aurii

Vopseste unghiile cu o oja de culoare calda si pastelata, precum roz, verde sau mov si las-o sa se usuce. Apoi, pentru a da un plus de stralucire unghiilor tale, poti pune deasupra mici bucati de aplicatii aurii. Acestea vor iesi in contrast intr-un mod frumos si elegant, iar daca asezi aceste aplicatii intr-o anumita ordine, poti sa creezi chiar un model asemanator cu ouale de Paste.

5. Manichiura de Paste cu flori

Daca nu vrei sa integrezi cu totul simbolul Pastelui pe unghiile tale, poti apela la un model atragator, care sa fie totusi in ton cu sezonul de primavara.

Poti sa pictezi fie doar petalele florilor, fie si tulpinile acestora, in nuante de alb, roz, galben sau orice alta culoare calda, specifica acestei perioade. Lasa-ti imaginatia libera si vei obtine manichiura ideala.

6. Manichiura de Paste cu buline

O alta alegere simpla, dar care poate fi usor integrata in atmosfera de Paste si de primavara, este aceea a unui model cu buline. Pentru ca bulinele sa iasa in evidenta, opteaza pentru o culoare de baza cat mai deschisa si neutra. Apoi, cu putina rabdare, creeaza mici buline sau pete de culoare in nuante diferite. Iar la final manichiura ta va arata minunat.

7. Manichiura de Paste uni, in culori pastelate

Daca esti adepta unei manichiuri mai simple, nu este nevoie sa creezi diverse modele specifice pentru a iti integra manichiura in decorul acestei sarbatori pascale. Alege o culoare pastelata, galbena, roz, verde sau mov, si aplic-o cu atentie pe unghii.

Pentru un plus estetic, poti chiar sa aplici pe fiecare unghie cate o nuanta diferita si vei obtine o frumoasa manichiura de tip curcubeu.

Surse foto: southernliving.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare