Machiaj & Cosmetica

#manichiura #stil #manichiura barbie #tendinte manichiura primavara

Manichiura Barbie pentru primavara 2012

aduce in atentia iubitoarelor de stil o varietate de modele inedite pentru unghii, care pot fi numite sugestiv manichiura . Asocierea cu celebrele papusi vine din combinatia bogata de feminine, nuante sidefate si aplicatii stralucitoare care amintesc de tinutele jucariilor de succes marca " Barbie ".

Exista o gama intreaga de modele pe care le poti incerca pentru a obtine o . Poti chiar adapta stilul preferintelor proprii, de la unul cat mai simplu pana la un design foarte colorat, pentru firi excentrice.

Modele abstracte cu pietre

Noile seturi pentru manichiura si magazinele specialite ofera o gama tot mai larga de posibilitati in crearea de manichiuri pretioase si originale. Stilul Barbie presupune imbinarea mai multor modele abstracte cu pietre aplicate, in culorile primaverii: verde, galben, albastru, lila si mai multe tonuri de roz.



Foto: becomegorgeous.com

Culoarea mandarinei se va numara printre cele mai populare nuante in 2012, de aceea o poti adapta cu succes manichiurii Barbie ultra-stralucitoare.

Nu uita nici de nuantele nude, la fel de apreciate si anul acesta ca in 2011. un model de baza in nuante de bej deschis si inchis, dar scoate-l in evidenta cu cateva aplicatii stralucitoare inedite.



Foto: becomegorgeous.com

Modele florale

Pentru a fi in ton cu simbolurile primaverii, opteaza pentru o manichiura Barbie cu modele florale sau care sa recreeze mici peisaje naturale: buchete de flori, ramuri impodobite, fundale insorite etc.


Foto: becomegorgeous.com

Modele frantuzesti

Adapteaza modelele de unghii ale manichiurii frantuzesti stilului Barbie, adaugand pe alocuri jocuri de culori mozaice, linii sidefate sau strasuri. Poti chiar sa renunti la conturul clasic alb mat si sa il inlocuiesti cu nuante de roz bombon, des intalnite in vestimentatia papusilor celebre.



Foto: becomegorgeous.com

Modele in tendinte

Combina principalele tendinte ale anului 2011 (imprimeul leopard, blocurile de culori) cu stilul extravagant al manichiurii Barbie. In acest fel, te vei bucura de o imagine adaptata influentelor primaverii in moda, cu un plus de feminitate si pretiozitate.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare