Machiaj & Cosmetica

#make-up #ochi verzi #machiaj #machiaj de iarna #machiaj ochi verzi

Make-up seducator de iarna pentru ochii verzi

Privirea unei femei este principala ei arma de seductie si, nu intamplator, doamnele petrec mult timp in fata oglinzii pentru machiajul ochilor.

Daca inca nu stii ce culori se poarta in aceasta iarna si cum poti scoate in evidenta ochii verzi, noi ne-am documentat si iti oferim si tie o serie de ponturi utile.


1. Alege farduri sidefate

Pentru perioada rece, stilistii recomanda culorile luminoase care deschid privirea si creeaza un efect de marire. Poarta farduri sidefate, iar mii de stelute stralucitoare iti vor infrumuseta pleoapele.

Aplica mai intai ca baza un fard deschis la culoare (lila, roz, bej, alb scoica), apoi uniformizeaza pudra pe toata arcada pleoapei superioara si coltul intern al ochiului.

Peste nuanta de baza poti aplica o nuanta de pruna sau lavanda sau chiar tonuri inedite, precum rosu sau verde kaki.


2. Aplica un creion contur si rimel negru

Pentru ca ochii tai verzi sa fie mai usor de remarcat, nu uita sa folosesti un contur de culoare neagra si rimelul. Pentru sezonul rece 2012-2013, ochii de pisica sunt din nou in trend. De aceasta data creionul negru se va folosi temperat, cu farduri bej, aurii sau aramii.


3. Machiaza-ti sprancenele cat mai natural

Pentru un look rafinat, care sa iti scoata in evidenta distinctia privirii, este nevoie sa te ocupi si de machiajul sprancenelor. Pastreaza linia naturala a sprancenelor si ghideaza-te dupa recomandarile stilistilor pentru acest sezon, care impun naturaletea ca principala directie in make-up. Nu creiona excesiv sprancenele si piaptana-le usor, orientand firele spre exterior.


4. Indrazneste sa porti machiajul cu strasuri

Pentru ochii verzi, make-up artistii vin cu propuneri indraznete si mizeaza pe un machiaj glamour, cu strasuri argintii. Chiar daca primii fulgi de zapada se lasa asteptati, poti aduce veselia ninsorii pe pleoapele tale.

Poti aplica micile strasuri dupa aplicarea fardului de ochi, in coltul exterior al ochiului, ca o prelungire a machiajului. Ofertele sunt variate, iar aceste accesorii se gasesc intr-o multime de forme, de la stelute, pana la ace mititele de gheata.

Sursa foto: free-hdwallpapers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare