Machiaj & Cosmetica

#mascara #ruj #fond de ten #toamna #rimel #fard #machiaj

Machiajul toamna-iarna: reintoarcerea naturaletii

Daca in sezonul estival, accentul se punea pe culori cat mai aprinse, vii, in aceasta toamna se intoarce machiajul nude. Tonurile calde, pastelate iau locul nuantelor electrice. Farduri luminoase, satinate, cu textura lejera si rujuri catifelate: sunt produsele de machiaj indispensabile in aceasta toamna.

Pentru ten

Ai revenit din vacanta si pielea ta este bronzata asa cum ti-ai dorit? Ar fi si pacat sa acoperi aceasta nuanta aurie cu un fond de ten cu o textura bogata, care creeaza impresia de ten incarcat. Alege un produs fluid pe baza de apa, cu o textura ultra-light. Opteaza pentru o nuanta similara pielii tale si nu ezita sa folosesti o pudra translucida irizata, care sa-ti puna in valoarea stralucirea pielii bronzate, intr-un mod cat mai subtil.

Exemple:

  • Fond de ten usor „GIGI”: Fond de ten cu textura usor transparenta care confera tenului un aspect natural, radiant. Protejeaza pielea impotriva radiatiilor solare datorita formulei SPF 17. Pret: 90 lei
  • Fond de ten fluid Ivatherm: pentru piele sensibila cu SPF 15. Pret: 60 lei
  • Crema fond de ten translucid “Hit”: Cu extracte naturale si vitamine, acest fond de ten este ideal pentru tenul sensibil, cu probleme. Este baza ideala pentru un machiaj translucid, usor si natural. Pret: 15 lei

Pentru ochi

In ceea ce priveste privirea, tendinta in machiaj este aceeasi ca si in cazul tenului: cat mai natural. O umbra de fard intr-o nuanta cat mai pala (crem, vernil, roz-piersica, tonuri calde de maro etc) pe pleoapa superioara si un contur cat mai delicat cu un dermatograf in tonuri de maro pentru a-ti evidentia ochii sunt de ajuns pentru a avea un look deosebit.

De asemenea, mascara in nuanta ciocolatei este produsul care va da profunzime privirii si iti va alungi genele. Vei fi de-a dreptul pretioasa!

Exemple:

  • L’Oreal Longitude: nuanta maro, cu efect de marire si separare. Pret: 15 lei
  • Mascara : Rimel maro pentru gene lungi. Pret 10 lei
  • Earth Spirit „Max Factor”: nuanta Modernist Pink. Pret: 20 lei
  • Fard de pleoape True Color Quad “Avon” – pudra extrem de fina, nuanta Sueded Nude. Pret: 23 lei

Pentru buze

Rujurile in tonuri cat mai naturale, cu texturi mate, iti vor face buzele irezistibile. Este un produs cosmetic perfect pentru persoanele care vor sa ramana discrete. Renunta la rujurile foarte sidefate si cu texturi lucioase si alege tonuri calde de: roz-bej, vanilie, nuanta piersicii, roz -somon.

Exemple:

  • Ruj Gold: nuanta Frozen Rose. Pret: 17 lei
  • Ruj Lovely Brille Lipshine „ Bourjois ” - nuanta Sable Fin. Pret: 60 lei

Citeste mai multe despre:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului