Machiaj & Cosmetica

#machiaj #stil #rochii #rochia mini neagra #machiaj rochie neagra

Machiajul perfect pentru rochia mini neagra

Orice fashionista stie ca una din piesele vestimentare de rezistenta din dressingul oricarei femei este clasica rochie neagra. In functie de preferintele tale, poti alege o rochie neagra mini, midi sau lunga. Raportate la fiecare model in parte, accesoriile si machiajul cunosc o serie de particularitati.

Invata cum sa iti adaptezi machiajul pentru rochia mini neagra!

1.Machiajul de zi pentru rochia neagra, fara bretele

Daca te aventurezi sa mergi la o terasa sau la cinematograf imbracata cu o rochie neagra fara bretele, trebuie sa tii cont ca atentia celor din jur va fi indreptata asupra fizionomiei tale.

Fiind vorba de o tinuta simpla, monocromata, trebuie sa aplici un machiaj natural, cu pete de culoare subtile.

Aplica pe pleoape un fard roz pal, metalic, apoi contureaza-ti genele cu mascara. Nu este gresit sa aplici doua straturi de rimel sau chiar niste gene false, iar in acest mod vei avea o privire senzuala, usor extravaganta.

Machiajul va fi complet dupa ce aplici si putina pudra autobronzanta. Ai grija sa nu uiti gatul si pieptul, ca nu cumva sa obtii efectul de masca de joker!

Nu mai lipseste decat un luciu de buze cat mai natural, in nuante fructate.

2. Machiajul de seara pentru rochia mini neagra, tip "flapper"

O rochie de tipul "flapper", terminata cu un tiv cu volanas poate fi purtata la o iesire cu amicii la un show de stand-up comedy, la o seara de jazz sau chiar in club.

Invata sa iti scoti in valoare tinuta cu un machiaj indraznet, de tipul "smokey eye". Contureaza-ti pleopele cu un creion dermatograf negru, iar pentru buze alege sa porti un ruj indraznet. Rujul rosu intens sau rujul roz aprins te vor scoate din anonimat.

3. Machiajul pentru rochia mini neagra de ocazie


O rochie de seara mini cu un singur umar este o alegere indrazneata. Esti constienta ca, in momentul in care alegi sa porti o astfel de tinuta, trebuie sa acorzi mai multa atentie coafurii, machiajului si accesoriilor.

Asa ca, atunci cand alegi machiajul pentru o astfel de rochie, trebuie sa te raportezi si la celelalte elemente. Totusi, in acest caz iti putem spune ca singura regula valabila este aceea ca "nu exista reguli"!

Joaca-te cu fardurile si foloseste nuante luminoase, deopotriva cu nuante intunecate. Adauga un blush roz pal, iar pentru buze alege un ruj discret si un gloss, care sa dea stralucire.


 

Foto: glebe-fashion.com, costumeluck.com, promdressesonlineshop.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare