Machiaj & Cosmetica

#tendinte #machiaj

Machiajul in nuante de galben si oranj e „hitul” primaverii

Vrei sa fii in tendinte in aceasta primavara? Galbenul si portocaliul sunt culorile momentului in machiaj.

Galbenul este una dintre culorile anului, potrivit celor de la Pantone, si nu putea sa lipseasca din tendintele stabilite de specialistii in frumusete si infrumusetare.

Culoarea anului in make up

Indrazneste si foloseste in machiajul tau culoarea acestui an - galben -, dar si tonuri de portocaliu care vor da o intensitate aparte privirii tale.

Machiaj intens al ochilor

Scoate in evidenta privirea prin combinarea celor doua tonuri si adauga o conturare in stil cat eye pentru a obtine un aspect mai intens si profund.

Portocaliu sters

Pentru a reusi acest look trebuie doar sa amesteci doua sau trei nuante de portocaliu si corai, incepand de la linia genelor spre coada ochiului. Pentru a scoate in evidenta fardul foloseste pe gene o mascara neagra.

Conturare subtila

Pentru un aspect proaspat si natural, dar in acelasi timp modern, trebuie doar sa inlocuiesti dermatograful negru cu unul galben sau portocaliu. Daca esti indemanatica, poti face aceasta conturare si cu un fard pudra. Privirea ta va capata o stralucire unica.

Degrade in tonuri de pamant si galben

Nuantele de maro sunt in mare voga in 2021, dar daca le adaugi o tusa galbena, vei da stralucire privirii.

Look natural

Poti obtine un stil deosebit de subtil, proaspat si natural combinand portocaliul cu galben. Pune un fard de baza nude si apoi joaca-te cu nuante subtile de portocaliu si galben.

Tuse galbene

Tusele de fard galben se vor aseza frumos pe ploapele tale creand mici accente luminoase, care iti vor evidentia privirea. Obtii acest efect prin folosirea fardului gaben in coltul interior al ochiului si desavarsirea machiajului cu un contur cu tus negru al pleoapei.

Sus si jos

Combina cele doua culori prin tuse paralele. Aplica nuanta de portocaliu pe pleoapa superioara pentru a da profunzime, iar pe cea galbena, putin stearsa, pe cea inferioara, aproape de linia de crestere a genelor.

Smokey eyes

Indrazneste sa creezi un machiaj smokey eye in tonuri de portocaliu si galben. Incepe cu tonuri de culori neutre si termina cu nuante intense de portocaliu si galben avand grija ca trecerile dintre culori sa se faca subtil.

FOTO: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare