Machiaj & Cosmetica

#make-up #farduri #machiaj natural #machiaj si cosmetica #machiaj feminin

Machiajul feminin pe placul barbatilor

Rolul principal pe care machiajul feminin il detine este, mai presus toate, sa reuseasca sa fie pe placul barbatilor. Sexul opus este atras de trasaturi naturale si zone-cheie de pe trupul urmaselor Evei, ceea ce inseamna ca trebuie sa te concentrezi catre aceste doua directii pentru a impresiona in mod placut ochiul masculin.

Efectul de baza al machiajului este acela de a scoate in evidenta atuuri, fara sa fie evidenta interventia fardurilor si a produselor cosmetice. Iata ce este bine sa accentuezi pentru a fi atragatoare in fata barbatilor:

Tenul proaspat si curat

Desi esti tentata deseori sa acoperi imperfectiunile chipului cu un fond de ten care detine o putere mare de acoperire, risti sa te alegi un aspect de masca, pe care orice barbat il va observa cu parere de rau.

Nu sari niciodata peste ritualul de curatare, tonifiere si hidratare inainte de culcare si alege un fond de ten translucid, care sa se observe cat mai putin dupa aplicare. Un baton corector iti va "camufla" in mod eficient cearcanele si zonele cu probleme, iar iluminatorul de ten are marele merit de a lasa chipul natural, stralucitor si proaspat.

Genele lungi

O privire incarcata de senzualitate nu poate fi obtinuta decat cu ajutorul unor gene lungi si bogate, care te pot transforma intr-o adevarata zeita in fata partenerului tau. Tocmai din acest motiv este suficient sa-ti concentrezi atentia asupra genelor, folosind un rimel de calitate, pe care sa il aplici in mod corect.

Atunci cand te pregatesti pentru o intalnire romantica, nu opta pentru un fard de pleoape tipator, ci rezuma-te la o nuanta cat mai naturala si aplica doua sau trei straturi de mascara.

Buzele naturale

Chiar daca rujul rosu este considerat a fi simbolul sexualitatii, el nu va trezi dorinta niciunui barbat de a se apropia de buzele tale pentru a-l gusta.

Prin urmare, incearca sa le pui in valoare frumusetea cu o nuanta cat mai apropiata de culoarea naturala a tenului. Pastreaza-ti buzele hidratate si sanatoase prin intermediul exfolierii saptamanale si nu uita sa aplici un balsam emolient si hranitor de fiecare data cand simti nevoia.

Fardul de obraz rozaliu

Texturile naturale inspira barbatilor sanatate si delicatete, de aceea fardul de obraz rozaliu este optiunea cea mai inspirata. O aplicare discreta va completa cu succes machiajul natural pe care il prefera reprezentantii sexului tare. Si in materie de machiaj, simplitatea este calea optima de urmat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare