Machiaj & Cosmetica

#make-up #machiaj si cosmetica # machiaj de petrecere #trucuri machiaj

Machiajul de petrecere perfect: vezi cum il obtii!

Fie ca iti doresti sa impresionezi privitorii cu prilejul unui eveniment special ori pur si simplu ai nevoie de o schimbare in ritualul tau de infrumusetare, exista cateva trucuri eficiente pentru machiajul perfect de petrecere. Nu te cenzura cand vine vorba despre accentuarea atuurilor fizice si invata sa-ti creezi singura un look profesionist.

Intai de toate, este preferabil sa-ti amintesti ca nu exista nimic mai atragator decat un machiaj care iti accentueaza aerul feminin si buzele senzuale. Prin urmare, nu trebuie decat sa-ti perfectionezi abilitatile de a manevra fardul de pleoape, corectorul si rujul in favoarea frumusetii tale.

 

Baza de machiaj care pune accent pe naturalete


Cu toate ca multe dintre reprezentantele sexului frumos se tem sa foloseasca pudra bronzanta pentru a adauga o stralucire discreta tenului, stilistii spun ca tocmai acesta este secretul unei baze de machiaj care pune accent pe naturalete.

Totusi, este de preferat sa aplici particulele stralucitoare pe pometi si obraji, evitand zona barbiei sau a nasului.

 

Truc pentru conturul buzelor


Contureaza-ti frumos buzele naturale cu ajutorul unui creion de sprancene in locul unui produs special conceput pentru acest lucru. De ce? Intrucat consistenta si nuanta produsului pentru sprancene iti vor pastra aerul natural, accentuand foarte subtil aceasta zona foarte delicata a chipului.

 

Truc pentru ascunderea unui nas lung


Daca iti doresti ca nasul tau sa para mai scurt decat este in realitate, exista un truc simplu care iti poate conferi acest efect: aplica o nuanta mai inchisa de fond de ten pe varful nasului si apoi incearca sa o intinzi astfel incat sa se imbine armonios cu restul machiajului. Rezultatul te va ului cu siguranta.

 

Truc pentru aplicarea rimelului


Femeile au tendinta sa aplice rimelului insistand asupra varfului genelor. Miscarea corecta este cea care incepe de la radacina spre varf, miscand periuta de la stanga la dreapta pentru o separare cat mai temeinica a firelor de par. Portiunile mai scurte ale genelor din colturile ochiului au nevoie de atentie de asemenea.

Foloseste doua sau trei straturi daca vrei sa fii atractia principala a petrecerii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare