Machiaj & Cosmetica

#sani #machiaj #decolteu

Machiaj pentru decolteu: Cum sa-ti maresti sanii

Apropierea verii le face pe cele mai multe femei sa acorde mai multa atentie decolteului lor. Afla cum sa iti machezi decolteul pentru a da impresia de sani mai mari.

Vara se apropie cu pasi repezi, iar un decolteu frumos este un accesoriu perfect la orice tinuta. Solutiile disponibile pentru a te mandri cu sani mai mari in sezonul cald variaza de la chirurgia estetica, care poate fi costisitoare si riscanta, pana la sutienele push-up.

Machiajul pentru decolteu poate fi insa cea mai rapida si mai simpla solutie pentru a-ti pune in evidenta sanii fara sa cheltuiesti sume mari de bani si fara niciun risc pentru sanatatea ta.

Pentru o iluzie optica reusita, ai nevoie de doar cateva machiaj si de un decolteu cu piele elastica si bine hidratata.

Subliniaza-ti sanii in aceasta vara cu un machiaj pentru decolteu, care te va face sa te simti sexy si increzatoare la terasa sau pe marginea piscinei.

Costumele de baie sau bluzele cu volanase sunt solutia recomandata de stilisti pentru a da iluzia unui bust mai mare, insa un efect reusit, indiferent de hainele alese, il poti obtine cu cateva produse de machiaj, in doar cateva minute.

Amplifica efectul sutienului push-up cu un machiaj pentru decolteu reusit, care sa te puna in valoare si sa-ti permita sa te dezbraci la plaja cu mai multa incredere.

Sursa foto: Perfumezilla.com

Pentru a realiza un machiaj pentru decolteu care sa iti evidentieze sanii si sa creeze iluzia unui bust mai mare ai nevoie doar de autobronzant (crema sau pudra), o perie mare rotunda de machiaj, un creion corector sau un fard de ochi mai deschis la culoare si o pudra de fata mata.

Dezbraca-te in fata oglinzii, intr-un spatiu luminat bine. Daca planuiesti sa aplici machiajul pentru decolteu pentru o ocazie in timpul zilei, lumina naturala este cea mai buna varianta. In cazul in care te pregatesti pentru o iesire nocturna si nu te mai poti bucura de lumina soarelui, gaseste o baie cat mai bine luminata pentru a obtine efectul dorit.

Pentru un machiaj de zi, autobronzantul si pudra trebuie sa fie mate, insa pentru o tinuta de seara, poti alege un produs cu sclipici.

Indiferent de produsul ales, nu incepe machiajul pentru decolteu pe pielea uscata sau murdara. Spala bine si hidrateaza pielea cu o crema cu cel putin cu 30 de minute inainte de momentul in care vei realiza machiajul.

Stilistii recomanda ca machiajul pentru decolteu sa fie facut inainte sa te imbraci, pentru a minimiza riscul murdaririi hainelor cu produsele de machiaj. Daca vrei totusi sa te machiezi imbracata, foloseste servetele de hartie in zona decolteului, pentru a-ti proteja hainele.

 

Creeaza iluzia prin contrast

 

Alege un autobronzant cu una sau doua nuante mai inchis decat pielea ta pentru a obtine efectul cel mai bun. Corectorul sau fardul de ochi trebuie sa fie insa mai deschis, pentru a crea un contrast potrivit si a adauga iluzia de adancime.

Aplica autobronzantul intre sani, in forma de V sau Y, in functie de modul in care se vor aseza sanii in sutienul pe care planuiesti sa-l porti.

Cu peria groasa rotunda, urmareste curbele naturale ale sanilor si intinde foarte bine produsul, pentru a nu crea un contrast neplacut cu pielea.

Pentru partea de sus a sanilor, foloseste nuanta mai deschisa de fard de ochi sau corector si intinde-l la fel de bine. Contrastul pronuntat va crea iluzia de adancime.

Cel mai bine poti amesteca produsele cu un buretel pentru machiaj, care te va ajuta sa faci si retusurile necesare.

Daca nu ai obtinut imediat efectul dorit, mai poti adauga putin autobronzant in centrul pieptului, insa nu exagera cu produsele, altfel trucul va fi deconspirat.

Cand machiajul a fost finalizat, aplica o pudra presata pentru fata pentru a fixa culorile. Daca vrei un plus de stralucire, poti aplica putin autobronzant si pe linia claviculei.

Subliniaza-ti bustul cu ajutorul machiajului pentru decolteu pentru a putea purta toate rochiile si bluzele dorite in aceasta vara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare