Machiaj & Cosmetica

#make-up #mireasa #machiaj de mireasa #tendinte 2011-2012

Machiaj de mireasa: tendintele 2011-2012

Machiajul miresei este una dintre cele mai importante preocupari ale viitoarei doamne, care trebuie sa aleaga o varianta potrivita atat trasaturilor sale personale, cat si tendintelor actuale in materie de make-up.

Look-ul pentru anul 2011 pune accent pe o piele impecabila. Specialistii recomanda programari efectuate din timp la saloanele de infrumusetare pentru exfoliere saptamanala si hidratare optima a tenului.

Este foarte important sa-ti pregatesti pielea pentru marea zi, intrucat machiajul va arata senzational numai pe un fond perfect.

Anul acesta, se poarta fardul de ploape in tonuri neutre, foarte naturale iar ochiul este pus in valoare cu mult mascara sau aplicatii de gene false .

Nuanta rujului beneficiaza in acest sezon de o atentie deosebita si poate merge de la culoarea nude pana la nuante electrizante. Daca ai ales extensiile de gene, buzele vor ramane in varianta nude, iar daca nu ai accentuat prea mult ochii, indrazneste sa alegi un ruj de culoare intensa.

Vintage-stralucitor este la mare cinste de asemenea in materie de machiaj al miresei.Sunt apreciate nuntile retro si tinutele din acelasi stil, inspirate din anii '40 si '50.

Daca te gandesti sa mergi pe aceasta linie, un ruj rosu intens si genele lungi sunt cea mai potrivita alegere.

Atentie insa, nu-ti ignora nici mirele! Ia-l cu tine la salon pentru cateva tratamente faciale si convinge-l sa-si faca manichiura pentru ziua nuntii. Mainile fine, ingrijite cu unghii stralucitoare si fara cuticule vor face diferenta in pozele pentru album.

Ai grija sa se tunda cu cateva zile inainte de eveniment, astfel incat sa i se aseze tunsoarea cat mai bine. Nu-l da cu gel sau fixativ, trendul acesta a apus undeva prin anii '80.

Pentru 2012, tendintele nu se schimba semnificativ, ci raman in acelasi registru nude-vintage.

Look-ul romantic, cu buze de culoarea zmeurei si pometi rozalii, este o alegere ideala pentru miresele care vor petrece in aer liber:

Fardul de pleoape albastru-gri metalizat, blush-ul de culoarea piersicii si buzele roz, stralucitoare sunt recomandate pentru o nunta moderna pe timp de iarna:



Foto: thebeautybridal.com


Machiajul natural al ochilor si buzele de un rosu intens te vor face sa te simti si sa arati ca o adevarata doamna:

Foto: thebeautybridal.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare