Machiaj & Cosmetica

#LED unghii false # nailshop.ro #unghii false #manichiura

Lampile cu LED, noile tendinte in domeniul unghiilor false

Frumusetea sta de cele mai multe ori in micile detalii, iar unghiile nu fac sub nicio forma nota discordanta, fiind de cele mai multe ori acea veritabila ''cireasa de pe tort'' ce vine in completarea unui outfit bine gandit, asezonat unui zambet larg. Domeniul unghiilor cu gel si a celor false a castigat de altfel extrem de mult teren in ultima perioada, atingand in momentul de fata un veritabil moment de glorie in istoria sa nu foarte scurta, daca stam sa ne gandim la faptul ca manichiura moderna a trait clipe memorabile si la inceputul secolului trecut, odata cu cresterea in popularitate a cinematografiei.

De-a lungul timpului, tehnica a evoluat tot mai mult, in primul rand datorita accesibilizarii informatiei dar si datorita concurentei tot mai puternice a producatorilor de materiale si a profesionistilor din domeniu care, prin intermediul cursurilor tot mai avansate au reusit sa isi imbunatateasca tehnica de lucru si sa pluseze tot mai mult la capitolul inovatie si fantezie.

Lampile UV au favorizat in timp executia unei manichiuri impecabile, ajungand un instrument esential in domeniul unghiilor false si a celor cu gel deopotriva, dar si un element nelipsit din recuzita oricarei manichiuriste ori a oricarui tehnician protezist din bransa. Acestea au evoluat permanent si au usurat tot mai mult munca de salon. Cu toate acestea, mergand pe principiul evolutiei, nu ar trebui sub nicio forma sa ramana ignorata ultima tendinta din domeniul unghiilor false, anume lampile inovative cu LED. Bazata pe o tehnologie revolutionara, in detaliu testata, acest tip de lampa ofera un timp de uscare mult mai scurt, generand un consum mai mic si avand de asemenea și avantajul de a fii extrem de sigur din punctul de vedere al sanatatii clientilor.

Se foloseste precum lampa UV, avand avantajul de a intari insa gelurile, chiar si cele de constructie, mult mai repede (aproximativ 90 de secunde), tuburile avand de asemenea o putere si o rezistenta superioara (aproximativ 50.000 de ore). Astfel, lampile cu LED devin nu doar un produs la moda dar si o necesitate prin prisma utilitatii lor.

Mai rapid. Mai sigur. Mai economic. Cum iti suna? Extrem de bine nu-i asa? Tocmai de aceea ne si face o deosebita placere sa ti le recomandam, fiind convinsi de faptul ca vor reusi sa iti fie un aliat de cursa lunga in munca de salon si nu numai. Gasesti lampile LED in varianta cu 4 tuburi, varianta mini precum si varianta combinata (LED +UV) pe www.nailshop.ro , putand sa le comanzi de aici. Tot la Nailshop gasesti si cele mai noi modele de lampi LED Soft Touch ce beneficiaza de un finisaj mat, care le face extrem de catifelate la atingere, acestea fiind disponibile in trei modele si in sapte nuante nonconformiste care sa se armonizeze perfect cu starea ta de spirit.

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare