Machiaj & Cosmetica

# nailsup #kit de unghii #unghii

Iti oferim Kit Unghii complet pentru manichiura si pedichiura

Nailsup iti ofera permanent produse foarte bune din punct de vedere calitativ si al caror pret este pretabil oricarui gen de investitie.

Pentru a veni in ajutor incepatorilor Nailsup s-a gandit sa ofere si Kit-uri unghii complete pentru ca realizarea unei manichiuri deosebite sa fie usor de realizat.

Nu ai cum sa dai gres daca cumperi un kit unghii de la Nailsup deoarece chiar daca nu stapanesti foarte bine metoda de realizarea a unei manechiuri perfecte, Kit ul unghii te invata pas cu pas fiecare etapa in parte , folosirea aparaturii, a materialelor si consumabilelor.Toate aceste articole pentru realizarea manichiurilor si pedichiurilor le poti procura cu usurinta de la noi si vei obtine rezultate spectaculoase deoarece acestea sunt de calitate superioara si special create pentru indemanarea ta .

Unghiile cu gel au parte de foarte multa popularitate in ultimul timp si prin intermediul lor, lumea manichiurii a fost revolutionata. Folosind kit unghii de la Nailsup, rezultatele uimitoare te vor face sa incerci cat mai multe design-uri chiar si cele mai simple modele vor arata incredibil, meritand tot efortul. Insa , incepatorii , atunci cand vor folosi kit-ul unghii de la Nailsup trebuie sa tina minte cateva lucruri de baza si anume: manichiura cu gel este aplicata la fel ca la unghiile normale dar daca este intarita la lumina UV, acest lucru ofera o durabilitate si stabilitate mai lunga; inainte de aplicarea stratului de baza, unghiile trebuie modelate si curatate astfel incat lacul sau oja sa fie impecabile; se aplica mai multe straturi si se pun unghiile sub lumina UV timp de 3 minute, nu se poate obtine o manichiura frumoasa si calitativa intr-un singur strat, dar trebuie avt grija sa nu se incarce unghia caci chiar daca gelul procurat de la Nailsup se disperseaza uniform, o unghie incarcata va strica tot efectul; acest pas este urmat de aplicarea stratului final si astfel manichiura este gata pentru pictura sau poate fi lasata simpla, dupa gustul fiecarei persoane.

Atunci cand vine vorba de crearea celei mai frumoase manichiuri, Nailsup este aici sa te ajute, fie ca iti doresti un kit unghii cu gel profesional, fie un kit unghii cu gel incepatori. Nivelul tau de experienta in crearea manichiurii perfecte nu conteaza pentru noi, deoarece ne-am propus sa iti punem la dispozitie toate produsele de care ai nevoie, atat pentru a le utiliza acasa, cat si intr-un salon profesoonal, astfel incat sa poti crea unghii cu totul deosebite. Un kit unghii cu gel contine toate produsele de care ai nevoie pentru o manichiura perfecta, cu un minim de efort. Vei crea unghii deosebite daca alegi din gama noastra de kit unghii gel si profiti de cele mai bune promotii pe care noi le punem la dispozitie special pentru tine. Fie ca iti doresti sa fii seducatoare, fie ca optezi pentru un look nonconformist, o manichiura potrivita iti poate completa intreaga infatisare. Cu ajutorul Nailsup, poti alege cel mai potrivit kit unghii ieftin, care sa includa produse de calitate, usor de utilizat, indiferent de experienta ta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului