Machiaj & Cosmetica

#make-up #kim kardashian #machiaj si cosmetica #machiaj de vedeta #machaij kim kardashian

Invata secretele machiajului de la Kim Kardashian

Vedetele se preocupa in permanenta de imaginea lor, de aceea au grija sa tina aproape o echipa intreaga de profesionisti pentru a arata intotdeaua impecabil. Unele staruri sunt atat de indragostite de frumusete, incat isi prelucreaza singure abilitatile de a crea un look de revista. Acesta este si cazul lui Kim Kardashian , actrita care a devenit un adevarat reper al machiajului ravnit de mii de femei din toata lumea. Invata chiar acum secretele vedetei din emisiunea "Keeping Up with The Kardashians".

Piesele esentiale de machiaj din trusa lui Kim Kardashian sunt tusul de pleoape, baza pentru machiaj, fardul de pleoape, rujul si luciul de buze neutru, precum si fardul de obraz in nuante rozalii.

Ochi patrunzatori

Artista adora sa puna un accent major in zona ochilor, alegand un machiaj senzual de tip "smokey eyes", cu un efect usor dramatic. De aceea, nu pleaca niciodata in deplasare fara sa aiba asupra sa tusul de pleoape.

Kim isi asigura rezistenta fardurilor folosind intotdeauna o baza pentru machiaj, care absoarbe umiditatea excesiva si favorizeaza aderenta fardului. Cu toate ca genele sale naturale sunt destul de lungi, vedeta apeleaza deseori la genele false atunci cand vrea sa epateze cu adevarat.

Buze naturale

Machiajul lui Kim Kardashian se concentreaza de asemenea pe buze voluptoase in nuante neutre, un stil absolut necesar atunci cand ochii sunt accentuati in mod evident. Artista foloseste un strat de ruj de culoarea pielii, peste care aplica un luciu de buze dens si stralucitor.

Pentru un efect mai natural al buzelor, Kim te sfatuieste sa aplici rujul prin tamponari usoare si nu prin intindere, astfel incat pielea sa absoarba uniform pigmentul. Printr-o miscare asemanatoare, luciul de buze completeaza efectul deosebit daca insisti in partea centrala a gurii si mai putin spre margini.

Pometi stralucitori

Un alt "must-have" din trusa lui Kim Kardashian este blush -ul de obraz neutru-rozaliu, prin care isi pune in valoare pometii.

Totodata, inainte de aplicarea fardului de obraz, Kim mai foloseste si un produs bronzant cu particule stralucitoare peste fondul de ten, care o ajuta sa arate impecabil in lumina reflectoarelor.

Pentru a fi sigura ca frumusetea ei nu va fi tulburata de mici esecuri stilistice, Kim Kardashian nu paraseste niciodata locuinta fara aceste piese esentiale de machiaj, depozitate cu grija in geanta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare