Machiaj & Cosmetica

#ingrijire personala #epilare #par #ingrijire ten # epilare cu ultrasunete # par facial

Indepartarea parului facial cu ultrasunete

Dorinta ta de a scapa de inesteticele fire de par de pe chip ar putea fi indeplinita de o noua metoda descoperita de oamenii de stiinta israelieni. Indepartartarea parului facial se realizeaza acum cu ajutorul unei proceduri de noua generatie bazata pe tehnologia cu ultrasunete .

Dispozitivul special prezinta o eficienta maxima in cazul firelor de par blonde de la nivelul chipului, rezultat care nu poate fi obtinut prin interventia cu laser utila doar in cazul persoanelor cu un pigment inchis al parului. Prin urmare, tratamentul de noua generatie cu ultrasunete rezolva si problema celor cu par blond si grizonat.
 

Cum functioneaza?

Procedura cu laser presupune indepartarea pilozitatii faciale nedorite prin emiterea energiei care este absorbita de foliculul fiecarui fir de par, producandu-se astfel o deteriorare permanenta a acestuia. Intrucat firele nu cresc in acelasi ritm, sunt necesare mai multe sesiuni de tratament care dau rezultate numai in cazul firelor brunete.

Tehnica eliminarii parului de pe suprafata chipului cu ultrasunete utilizeaza caracteristicile parului si ale pielii pentru a "transforma" firul intr-o unda ultrasonica precisa. Un cap ultrasonic focalizeaza energia acustica direct in firul vizat, canalizand energia in radacina acestuia pana cand se transforma in caldura. Temperatura crescuta inhiba mecanismul de crestere al parului, fara sa produca niciun efect asupra pielii.

Avantajele si dezavantajele epilarii faciale cu ultrasunete

Pe langa faptul ca este aplicabila tuturor tipurilor de par, epilarea faciala cu ultrasunete nu produce durere, efectele sunt permanente iar procedura nu determina aparitia unor eventuale afectiuni dermatologice deoarece se folosesc undele ultrasonice.

In plus, tratamentul nu interfereaza cu administrarea de medicamente si rareori necesita mai multe sesiuni pentru a ajunge la un ideal estetic.

Metoda brevetata de specialistii din Israel are si un punct slab demn de luat in seama: nu poate sa actioneze decat asupra cate unui fir de par pe rand, asadar nu se poate utiliza pentru tratamentul unor zone corporale mai extinse pentru axila, mainile, bratele sau zona inghinala .

In functie de clinica la care apelezi pentru indepartarea parului facial cu ultrasunete, o sedinta poate costa intre 50 si 70 de euro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare