Machiaj & Cosmetica

#toamna #culori #unghii #nailshop

Imbraca-ti unghiile in culorile toamnei!

Chiar daca soarele inca mai tine cu noi (si tragem, nu-i asa, speranta ca va mai tine inca o vreme buna), toamna pare a se fi instalat destul de confortabil ''la timona''. N-am avut astfel de ales si a trebuit sa renuntam la fustite si la pantaloni scurti, inlocuind aceste piese cu unele putin mai groase.

 

Dar daca v-am spune ca si unghiile pot fi imbracate, ne-ati crede? Ar trebui! Asta in primul rand pentru ca sunt de cele mai multe ori tocmai micile detalii cele care ajung sa faca diferenta si cele care reusesc sa ne puna cu adevarat in valoare, venind in completarea unui outfit, al unui stil sau al unei atitudini.

Si totusi, cum reusim sa alegem modul in care ar trebui sa ne ''imbracam'' unghiile pentru anotimpul ''culegatoarei'' ? Tinem cont de trendurile existente sau ne bazam pe intuitie? Desigur, in primul si in primul rand trebuie sa alegem nuantele si modelele care ne fac sa ne simtim mai bine in propria piele. Totusi, nu e rau sa ''aruncam un ochi'' si catre tendintele anului in curs. In cazul in care sunteti nehotarate, e bine sa stiti ca toamna aceasta ''se poarta'' foarte mult culorile metalizate precum si cele cu sclipici in tonuri mai mult sau mai putin reci.

Albastrul este culoarea predominanta in mai toate topurile de specialitate, urmata de nuantele subtile de galben si de albul combinat cu o alta culoare ''tare''. Marsala, culoarea anului, este si ea o varianta extrem de apreciata, avand si avantajul de a se gasi intr-o multime de nuante, mai inchise sau mai deschise. Modelele realizate cu ajutorul stampilelor si al matritelor speciale pentru decorarea unghiilor sunt si ele extrem de populare.

Indiferent de ce a-i decide sa alegi insa, nu uita sa optezi de fiecare data pentru produsele la standarde de excelenta din punctul de vedere al calitatii, pentru a-ti asigura o manichiura rezistenta timp de minim 3-4 saptamani si pentru a nu te expune altor pericole. Gasesti toate aceste produse in toate nuantele tale favorite pe site-ul Nailshop.

Nu-ti ramane decat sa porti cu mandrie un intreg anotimp pe unghii si sa te bucuri de privirile admirative ale celor din jur.

Advertorial

Sursa foto: nailartgallery.nailsmag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului