Machiaj & Cosmetica

# machiaj de toamna # toamna iarna 2011 #make-up toamna #machiaj 2011

Idei pentru machiajul sezonului toamna-iarna 2011

Tipurile de machiaj afisate de manechinele celor mai faimoase case de moda ofera doritoarelor o serie de idei seducatoare pentru machiajul sezonului toamna- iarna 2011 , din care urmasele Evei sa se inspire in perioada urmatoare si, de ce nu, pe care sa le imbunatateasca prin propria contributie.

Asadar, transforma-ti imaginea cu ajutorul celor mai interesante tendinte in machiaj si asigura-te ca eforturile tale sunt observate si apreciate in orice circumstanta.

 

Ce alegi?


Exista o intreaga gama de produse pentru machiaj si nuante destinate sa-ti aduca in prim-plan cele mai reusite trasaturi, pastrand totodata aerul natural pe care orice femeie frumoasa trebuie sa-l detina.

In acest sezon toamna-iarna 2011, tendintele variaza cu amploare de la natural la vechea stralucire de la Hollywood. Poti incerca ambele stiluri, sau il poti alege pe cel in care te regasesti cel mai bine.

 

Smokey eyes arzatori


Ocaziile speciale sunt cele care iti solicita un aspect mai sofisticat, dar care sa nu dezechilibreze totusi tenul. Machiajul de tip “smokey eyes” este cel mai potrivit in acest context.

Culorile metalice sunt foarte dorite sezonul acesta, asa ca indrazneste sa-ti faci privirea arzatoare folosind culoarea vinului, verdele smarald, argintiul sau albastrul electrizant. Poti crea umbre misterioase cu un fard negru sau maro inchis, astfel incat ochii tai sa se bucure de toata atentia.

Contureaza-ti privirea cu o linie subtire de creion dermatograf negru pe pleoapa inferioara si aplica un strat generos de mascara pe gene.

Misterios si sexy, machiajul de tip “smokey eyes” nu da niciodata gres, asa ca experimenteaza-i puterea de seductie:

Foto: becomegorgeous.com


Frumusete naturala


Culorile nude si neutre domina in prezent tendintele in materie de machiaj. Cel mai important aspect este acela ca stilul se potriveste tuturor tipurilor de ten si pentru toate ocaziile, atat cele de pe parcursului zilei cat si pentru seara.

Foloseste nuante pastelate de maro pentru pleoape, aplica un creion dermatograf pe linia de jos a ochilor si aplica din abundenta mascara maron sau negru pe gene.

O mica atingere a blush-ului iti completeaza imaginea si iti confera aerul 100% natural, accentuandu-ti in acelasi timp pometii.

Foto: becomegorgeous.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului