Machiaj & Cosmetica

#gene #gene false #modele gene false

Genele false: cel mai hot trend al anul 2013

Daca anul 2012 a fost anul manichiurii sofisticate, inspirate din stilul Louboutin, anul 2013 se axeaza pe machiaj, iar cel mai hot trend sunt genele false. Iata cateva modele care vor face senzatie incepand din aceasta primavara:

 

Genele false din voal

Anul acest, daca vrei sa fii la moda, trebuie sa treci pe stilul extravangant chiar si in privinta machiajului. Genele false lungi, care au si un element de voal, sunt ultimul must have in 2013. Casa de moda Channel a prezentat aceste gene false, dintr-un tul negru, la evenimentul Paris Couture de anul acesta.


Gene false cu cristale Swarovski

Genele false cat mai inedite, cu diverse incrustari, sunt cel mai hot element cand vine vorba despre machiaj. Make-up artistul Shu Uemura a deschis un magazin in Liverpool in care vinde doar gene false, iar cele mai cautate, spunea ea, sunt incrustate cu cristale Swarovski, dar si cu ratuste si alte forme ciudate.


Genele false colorate

Pentru a-ti scoate in evidenta privirea si pentru a iesi din anonimat, poti apela la genele false colorate, cu ajutorul carora cu siguranta nu vei trece neobservata.


Genele false cu lumini

Cele mai ciudate gene false sunt insa cele cu lumini. Iti poti uimi prietenii sau poti merge in club cu aceste gene inedite, care iti ofera stralucire la propriu.


Genele false vintage

Daca vrei sa adopti un aer boem, care sa-ti dea o nota de mister, poti apela la genele false vintage, care pot aduce un element in tendinte unei tinute simple.


Genele false din sarma

Genele false din sarma sunt speciale, fiind foarte potrivite firilor nonconformiste, adepte ale stilului foarte extravangant.


Genele false din petale de flori

Pentru firile sensibile si romantice, care iubesc natura si florile, in mod special, a fost lansat un alt trend inedit in make-up-ul anului 2013: genele false din petale de flori.


Genele false din pene

Daca pana acum penele au fost folosite mai mult ca elemente decorative pentru diverse evenimente, recent au devenit accesorii pretioase care infrumuseteaza genele false.



Sursa foto: www.pinkstyle.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului